Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 sigorta girişli Bağkur'lu engellinin emeklilik şartları..?

ersun5252

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaslar merhaba ben bı sorum olacak

04-10-2000 ıle 24-03-2017 bagkur odedı yanı 16 yıl 5 ay gıbı
yaklasık 6500 gunu var

vergı ındırımınden 2000 gırıse gore kac yıl olması lazım arkadasda seker tansıyon prostat gıbı hast ları var % kac oran alması lazım
ben ssk dan oldum ama bagkurda varmı bılmıyorum artık odeyemıyor o yuzden hakkı varmı emeklı olmnaya kac yıl bagkurlu olması lazım yaklasık %45 gıbı bı oran tutuyor hastalıkları

bir de askerlik borçlanması yapılabiliyor mu?

ersun5252

(04-10-2000 +) 18 yıl sigortalılık süresi ve 4680 prime tabidir. Günü geldiğinde sigorta müdürlüğü sevki ile hastaneden %40-49 arası rapor almak yeterli.

Eğer ilk sigortalılık askerlikten sonra idiyse, askerlik borçlanması yaparak emekliliğe temel olan sigorta başlangıç tarihini borçlanılan gün kadar öne alabilirsiniz.

bagkur.PNG

tesekkurler Oturan Boğa askerlık tarıhı sıgortalı olmadan once ben bagkura sordum 5510 28 gore emeklılıkte askerlık borclanması sıgorta gırısını gerıye cekmez sadece gun alır dedıler cunku gerıye cekse tutuyor gunu

heyete gırdı arkadaısm seker 20 tansıyon 10 verdıler bırde kolundan amelıyat olmus -raporda sol dırsek laturel kadıl malnıona baglı(laturel aveskuler nekroz) demorte, Dırsekte ıkı evre ntrıt tespıt edıldı.15* ekstansıyon,20*fonsıyon kısıtlı --- yazıyor ama oran yazmadı ortapedı acaba oranı ne olur bırde 1 hafta sonra ya randevu verdıler emg ıcın norolojı acaba %50 gelırmı toplam raporu bılgısı olan lutfen cevap yazsın

Üst Alt