Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 SSK giriş. %81 raporumla vergi indirimi için başvuru yaptım. Ne zaman emekli..?

Karla

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ilk defa 2000 yılında işe başladım. İlk özürlü raporumuda 2010da aldım.%81 vergi indirimi için evraklarımı ankaraya gönderdim.sonuç bekliyorum:( Doğru yoldamıyım?
Bana yardımcı olurmusunuz?...

Vergi ind.hakkı kazanır iseniz 15 yıl 3600 gün e tabi olursun ..
.../.../2000+15 :.../...../2015 yılında emekli olabilirsiniz

%80 ve üzeri raporla 1. dereceden sakatlık indiriminin onaylanması şartı ile tabii.

erken emeklilik

Merhabalar ; Ben vergi indirimi için evrak gönderdim ama Ankara hakem hastaneye gitmem gerektiğini belirten bir yazı göndermiş.İşyerim beni vergi indirimi için yönlendirmişti.(Bu arada özür oranım %81)Şimdide sen indirim alsan bile 15 yılı 2015 de dolduracağım için şimdi gitme dediler.Peki şimdi hakem hastaneye gitsem vergi indirimi alsam.2015 de birdaha vergi indirimi alacakmıyım yada tekrar hstaneye rapor için gidecekmiyim.Raporu şimdimi alsam?sonramı alsam?Bana yardım edin:(((((

Bugünden vergi indirim hakkı elde etmek iyidir. Böylece emeklilik zamanınız geldiğinde yeniden uğraşmak zorunda kalmazsınız. Ama teorik olarak ne zaman isterseniz o zaman alabilirsiniz bu hakkı...

Üst Alt