Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 tarihli raporla ÖTV'siz araç alamaz mıyım?

ufukcam

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar öncelikle rapor bilgilerimizi sizinle paylaşayım.

Rapor alınma Tarihi: 2000
Cinsi: Sürekli Rapor
Oranı %90 Görme Engelli

Daha önce 2011 yılında bu raporumuzla bir araç satın almıştık. Bu aracın satışını gerçekleştirdik ve trafiğe bildirdik. Şimdi yeni araç satın aldık ve evraklarımız gelir dairesine gittiğinde bize bu raporun yenisinin çıkartmamız gerektiği söylendi.

Böyle bir uygulama var mı veyahut bir çözüm önerebilecek birileri var mıdır?

malesef bu memlekette kapıdan içeri herhangi bir kuruma gitsen ben engelliyim şu işlemim var desen yeni rapor al gel cevabıyla karşılaşıyorsun artık pes kardeşim ömrumuz hastanede rapor peşindemi geçecek

Tekrar heyete gireceğiz gün bekleyeceğiz üstüne üstlük 400 TL ödeyeceğiz. Bu sürekli rapor ibaresi ne işimize yaradı. Ki aynı kurum 2011 yılında aynı işlemi gerçekleştirdi.

2013 oncesi raporlar eski oluyormus.baltazar formulu uygulanmadigindan bu tarihten onceki raporlari yeniletip bir formule uydurulup veriliyor.makas oluyor....basliklarda baltazaar formulu var.detayli ve genis bilgi orada mevcuttur...

Bizi tek tereddütümüz. Rapor acaba % 90 altı çıkma ihtimali var mıdır.

Aynı sorun bizde De var 2012 yılında eski raporla araç aldık yüzde 100 gorme raporla 2 ay sonra satıp yenisini almak istiyoruz gelişmeleri yazarsan sevinirim

Cuma günü yeni raporumuz çıkıyor inşallah. Rapor için agustosa tarih verdiler. Bir şekilde cumaya çektirdim. Bakalım cuma günü belli olacak.

vergi dairesi özelgemde bana ÖTV kanunu tarihinden sonra alınan ve sürekli ibaresi olan tüm raprların geçerli olduğuınu söyledi.

Evet ÖTV kanunu 2002 olduğu için bizim raporda 2000 tarihli oldugu için olmadı. Neyseki şükür yeni raporumuzu aldık.

hayırılı olsun byenı raporda oran düştümü peki ufuk bey

Arkadaşlar eğer raporunuzda sürekli ibaresi var ise bir sorun olmuyor. 2 hafta önce 2006 yılında aldığım rapor ile aracımı sorunsuz aldım.

Üst Alt