Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 yılında aldığım raporu vergi indirim belgesi almak için kullanabilir miyim?

MESTAN

Üye
Konular
67
Reaksiyonlar
1
2000 yılında aldığım raporu vergi indirim belgesi almak için şuan kullanabilir miyim? tekrar rapor almam mı gerekiyor?

Yeni rapor şart.

Şu andaki yönetmeliğe göre %40 ve üzeri iş gücü kaybı alabilecek durumda mısınız?

sol bacakta 7cm atrofi, solu uylukta 4 cm atrofi, sol alt extremitede sias iç maeol arası ölçümlerde 3 cm kısalık.
sağ elde başparmak distal falanks yoktur, 2 parmak orta ve distal falanks yoktur 3 parmak distal interfalanjiyal eklem a fonksiyoneldir.

gözünü sevdiğim askeri hastane raporda döktürmüş. bulgular bu oturan boğa. 2000 yılında devlet hastanesinden &40 rapor almıştım. bu durumda yeni raporda % 40 alabilir miyim, alırsam ankaradan döner mi sence?

aynı durumda olan arkadaşlar varmı

Çok karışık. Ama, 2000 yılında %40 verilmişse bugün o oranda almak çok zor. Zaten çok düşürdüler oranları... Rapor çin başvurup sonucu görmekten başka bir yol yok maalesef.

oturanboğa kısacası sol bacağımda ileri derecede atrofi ve palio sekeli , aynı zamande sağ el ilk 3 parmak yok gibi şimdi bu bulgular % 40 etmiyomu, o halde eski aldığım raporlamı vergi indirmi için muracat edebiliyormuyum

Eski raporla vergi indirimi talebinde bulunamazsın.Vergi indirimi için yeniden rapor alman lazım.

kafayı yememek elde deil, neoldu şimdi sağlammı olduk askerlik yapmadım ehliyetimde ticari arac kullanamaz diyo, fiziki pek cok işte calışma şansım yok olsa bile cok dezavantajlıyım, benim şimdi hiçmi hakkım yok bu nasıl iş,

Üst Alt