sarosada arkadaşım,ben durumu sanırım tam olarak izah edemiyorum sanırım.şimdi kısaca özetleyim ben 2000 yılında orapedik engelli olarak tam teşekkülle hastaneden işe girmek için%40 rapor aldım.ondan sonra bir özxel şirkete girdim tabi haliyle birkaç yıl sonra yani 2 yıl öncesine kadar bu vergi indirmi diye bişey bilmiyordum ama neyin ne olduğunu haliyle bende vergi indirimi için sürekli ibareli olan engelli raporumla vergi indirimi almak için başvuru yaptım,tabi kabul görmedi bizde kabul görmemeyişinsin gerekçeleride bize iletildi tabi sacma sapan bir gerekçeler hiç alaksı olmayan gerekçeler engelli kanunlarıyla hiç bağdaşmayan bir gerekçeyle kabul edilmediği tarafımıza iletildi.bizde bu durumun sağlam bir dilekçe ve iyi bir savunma yaparaktan mahkemeye başvurumuzu yaptık.bakalım bu durumun nasıl sonuclanıp sonuclanmıyacağını göreçeğiz.
yani mahkemyi kabedeceğimi sanmıyoruz ama diyelimki kaybettik bu durumu insan hakları mahkemesine kadar taşıyacağız ALLAH'IN İZNİ İLE.bukadar sacma sapan bir durmun olamak insanlığa bile aykırı bir durum herşeyden önce bir engelli insan engelli olarak çalışıyor ama engelli olarak engelli vergi indiriminden faydalanamıyor!!! bu durumu neyle izah edilir artık yetkililerden etkililerden göreceğiz.ALLAH sonumuzu hayır eyler inş.