Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 yılından sonra emekli olanlar eksik maaş bağlanmasına karşı yargı kararı..?

zazaca

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
1
dün milliyet gazetesinde okudum 2000 yılından sonra emekli olanlar için maaşının eksik hesaplanması yüzünden maaşlar düşükbağlanmakta imiş yargı son kararı verince 350 tl ye yakın zam olacakmış okuyan varmı durum hakkında bilgisi olan varmıdır

Ben okudum haberi. Şahsi yorumum pek olucağını zannetmiyorum. İntibak 2000 öncesi emeklilere uygulandı 2000 sonrasına uygulanmadı. Bunun nedeni kademeli olarak insanların maaşlarını düşürmek.

Şuan 650 TL bağlanan bile var.

Bu arad 350 TL herkese değil en üst limit 350 TL kimi 1 TL kimi 350 TL alıcak. Bunun ayrımı yatan pirim ve gün miktarı ilen alakalı.

Milliyette bulamadım ama googleden sorunca altaki linkte haber mevcut.

2000'den sonra emekli olanlar dikkat! Zam... | GAZETE VATAN

bence olmalı devlette bu konuda yanlışlık var zannımca inşallah mahkeme karar verirde emekliyi vermedikleri zam yüzünden rahatlamak için bir nebze su serpmiş olur

Üst Alt