Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2001 Model Opel Vectra 1600 vbcb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doqan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Opel Vectra 1600 vbcb

Araç 2001 Haziran model
76535 Km. de
benzinli
1598 cc.

ABS, Klima, Otomatik klima, Elektrikli camlar, Merkezi kilit sistemi, Elekt. immobilizer, Hafif alaşımlı jantlar, Metalik boya, Otomatik şanzıman

8800 Euro Size yapabileceğim Son Fiyattır.
Araç Bursa yada Kayseri' de teslim Edilecektir. Tüm Herşeyi hazırdır.
Başka Sormak İstediğiniz Birşey olursa MSN dogan760@hotmail.com
teşekkürler.

amatayyilmaz@hotmail.com mail adresli ile başvuruda bulunan Arkadaşın İsteği Üzerine Konmuştur İlgilenen Başka Arkadaşlar Olursa irtibata Geçebilirler.

Arabanın resimlerini koyman güzel tebrikler herkes sizi örnek almali...ama fiyat çok ucmus be kardesim yapma etme 8BİN AVRO=17bin tl e 2009 MODEL 5yil garantili sıfır arac alirim.

:) üstadım araç bu fiyat bu ben söledim takdir sizlerin

cidden araç çok pahalı kardeşim araca sözüm yok ama çok fazla .

Yurt dışından araba götüren arkadaşlar bırakın şu faiş (%300)karı adamgibi bir kar koyun sizde satış yapın millet enayi degil para kolay kazanılmıyor

Araba çok temiz olduğu için fiyat yüksek. Siz bu fiyata bu otomobili alırmısınız derseniz, ben almazdım :) Ama arkadaşımız %300 karı olduğunu sanmam, çünkü Almanyadaki sitedeki yayınlanan fiyata 1820,- Euro eklemiş, biraz yüksek ama buna faiş diyemeyiz.

Link

çok pahalı, yazıktır, insanları sömürmeğe çalışıyorlar..
19-20000 TL bu araca verilir mi, hiç anlamıyorum.
anlayan varsa yazsın...................

O ışıkların altına benide koysanız bende o kadar temiz gözlenirdim :D

Araba Almanyada yeni kasası 3500€ :)

Komik doğrusu :eek:

Scheckheftgepflegter Opel Vectra 1.6 16V -AUTOMATIK aus 1. Hand (Rentner geb. 1949)
Bunun Türkçe tercümesi 1949 doğumlu emekli, 1. elden, servis bakımlı, .....
Kısaca "doktordan" tabir ettiğimiz olay :D arabanın fiyatının yüksek olmasının diğer nedeni ekstraları.

Bencede fiyat çok yüksek, ama bu arkadaşımızdan kaynaklanan bir durum değil, dikkat etdiyseniz arkadaşımızın bir ikinci ilanı daha var ve orada bir Bora için 10.750 Euro istiyor ve kendisi almanyadaki sitede yayınlanan 10.900,- Euronun altında bir fiyat vermiş.

Bu özelliklerde yeni kasa 3500,- € bulamadım :confused: rica etsem link ekleyebilirmisiniz.

arkadaşlar fiyata yüksek diyorsunuz gerçi ben fiyat konusunda az yada çok eleştirilerine kulak asmıyıyorum ama neyse.
bu aracın özürlü vatandaşlarımız için kit takılmış türkiyeye getirilmiş anahtar teslim fiyatıdır.
bugun 1 kit kaç para? türkiyeye getirme maliyeti nedir?
Almanyada bunu tanıdık Bir Arkadaşım inceleyecek buradan ben eleman göndericem adam arabayı alıp gelicek ıvır zıvır bi dunya iş 850 Ytl zate kit takımı ben size toplamda 2000 Euro fark demişim anahtar teslim herşeyi düşünce banada kalıcak olan maksimum 1 milyardır belki oda kalmaz.
bu işten ben ekmek yiyecem

Emeğe Saygı Lütfen.

Emeğe Saygı Tabiki Çok Önemli Değerli Arkadaşlar,Ama Size Kalacak O Maksimum 1 Milyar Bile Bizim için Çok Önemli Onu Ne Şartlar Altında Kazanıyoruz,Birde Bu Açıdan Bakın...

sana kalacak rakam max 1 milyar ve bunu normal karşılıyorsun. ayda 10 araba satsan 10 milyar ve bu senin için fazal para degil he millet 1 milyarı ayda kazanamıyor. bunuda sanki normalmiş gibi söylemen ilginç belki zengin kişilerin oldugu bir yerde söylesen yadırganmaz küçümsenir bile ama bu burdakilere çok fazla gelir sanırım

saygılar

slm arkadaslar bu isim olan bu prens mikecmouse sakina girmeyin karisinlar bu
inanki gercekte bu ne olacak dikkatine takibet et

selam vermiş işte:)
fazla ciddiye almayın...

selam vermiş işte:)
fazla ciddiye almayın...

arkadaşlar

lütfen diğer arkadaşların zaafları konusunda dalga geçmeyelim. tanel tefenlili arkadaşımız dilinin döndüğünce yorumlara cevap yazmaya çalışıyor. kimse kendisi ile dalga geçilmesini istemez değilmi?

ayrıca ilanı verilen aracın yurt dışındaki fiyatı 6.980 euro olarak görünüyor ve doğan nickli arkadaşımız 8800 euro fiyat vermiş. tamam şu koşullarda fiyatı pahalı ancak oradaki fiyatı malüm. almanyadaki fiyatı 4000 euro olmuş olsaydı belki bu sefer satıcı 6000 euro diyecekti.

opel vectranın linki :
www.autoscout24.de/Details.aspx?id=vo2vubqwzp1j

almanya'daki galerideki fiyatının 6980 euro olduğu söyleniyor.
1- bunun mutlaka pazarlık payı vardır ve doğan kardeş bunu eminim bu fiyattan aşağıya alır.
2- daha da kötüsü tabii ki ihtimal, 6980 rakamı orada doğan kardeşin kendi firmasının etiketi olabilir.
neyse,
bir tezgah dönüyor ya, umarım yiyen olmaz..........
bir de bu firmalara destek çıkan ve eleştiride bulunan arkadaşlara saldıran kişileri anlayamıyorum, bizzat araba satmağa çalışan kişilerin başka nick'lerle girerek bunları yazdığına inanıyorum.

isim degistiriyorsun sen prens
baskaisim copinar koyuyorsun
inanmam arkadas lütfen karisinlar senin
hangi isim degistiriyor biliyorum ben sana konusacaksin yüzüne yeminim dikkatli sen yemin et konus lütfen

slm ortaboga bey bak prensmikecymouse onun isim 3 tane isim var karisanlar bu
siz bilirsin saygilarimiz arz ederiz lütfen

arkadaşlar özürlü otomobil almak istiyorum param yok peşin taksitle acaba hangi banka taşıt kredisi veriyor yardımcı olurmusunuz bana şimdikten hepinize sayygılar selamlar

geçen yaz Fransadan gelen bir gurbetçi opel marka bir jeep almış.jeep in fiyatı 18-20 milyar olarak hatırlıyorum.şaşırmıştım bir jeep in bu kadar ucuz olduğuna.ayrıyaten şunu da diyim bu araba 18 milyar eder.bunu alver satıver Bursaya gidiver derken maliyet 19 milyara gelir.zaten kampanyalı fiyatları takip ederseniz bu fiyattan 3-3,5 milyara sıfır opelin başka markaları var.ayrıca bu araba 8 senelik.2 sene bindiğinizde bu araba da ufak tefek aksaklıklar çıkması muhtemel.ayrıca buarabayı da 10 sene de elden çıkaramazsınız kolay kolay.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt