Öncelikle herkese merhabalar.İsmim yusuf 39 yaşındayım.Herşeyden önce tüm hasta arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Allah hepimize acil şifalar versin. Detaylı bir şekilde hastalığımı paylaşacağım sizlerle konu hakkında bilgisi olanlar varsa lütfen yardımcı olsunlar. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.
*Konjestif kalp yetmezliği
*EF %27-%35 arası değişken değerlerde
*Ritim Bozukluğu (Ablasyon uygulandı)
*Sol Dal Bloğu
*Mitral Büyüme
*Kalp Duvar Kası Kalınlaşması
(Düzenli olarak kullanmak zorunda oldugum ilaçlar Desal-Ecopirin-Arlec-Delix ve Coralan )
*Ayrıca doktorum kalp pili takılsa başarı sağlama oranının %33 lerde oldugunu söyledi
20 Eylül 2022 tarihi itibari ile CRT-D kalp pili (3 Kablolu olan) müdahelesi planlandı ayın 20 sinde takma işlemi gerçekleşek sanırım.
Bu hastaneye gidiş gelişler sebebiyle işimi kaybettim.Engelli araporu çok da mühim değil ama bu işlemden sonra bir çok işlemim kısıtalanacakmış sanırım.
*Yeniden çalışabilir miyim ?
*Ne tür işlerde çalışabilirim ?
*Emekli olma ihtimalim nedir ? (2001 emekli sandıgı girişliyim daha sonra 2008 de TSK dan ayrıldım ssk ya geçiş oldu toplam 4500 gün civarı çalışmışlığım var)
yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
*Konjestif kalp yetmezliği
*EF %27-%35 arası değişken değerlerde
*Ritim Bozukluğu (Ablasyon uygulandı)
*Sol Dal Bloğu
*Mitral Büyüme
*Kalp Duvar Kası Kalınlaşması
(Düzenli olarak kullanmak zorunda oldugum ilaçlar Desal-Ecopirin-Arlec-Delix ve Coralan )
*Ayrıca doktorum kalp pili takılsa başarı sağlama oranının %33 lerde oldugunu söyledi
20 Eylül 2022 tarihi itibari ile CRT-D kalp pili (3 Kablolu olan) müdahelesi planlandı ayın 20 sinde takma işlemi gerçekleşek sanırım.
Bu hastaneye gidiş gelişler sebebiyle işimi kaybettim.Engelli araporu çok da mühim değil ama bu işlemden sonra bir çok işlemim kısıtalanacakmış sanırım.
*Yeniden çalışabilir miyim ?
*Ne tür işlerde çalışabilirim ?
*Emekli olma ihtimalim nedir ? (2001 emekli sandıgı girişliyim daha sonra 2008 de TSK dan ayrıldım ssk ya geçiş oldu toplam 4500 gün civarı çalışmışlığım var)
yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.
Son düzenleme: