Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2001 yılında aldığım sürekli ibareli raporum geçerli midir?

c.dogdu

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
yazılarınızı zaman buldukca takıp edıyorum bızım haklarımızı bıze kısa ve oz bıldırdıgınız ıcın tesekkur edıyorum... sormak ıstedıgım bır nokta var.

2006 yonetmelıgı kaldırıldı yazınızı okudum gazetelerde de bu yazıya rastladım
ben 2001 de kıfoskolyoz hastası olarak %40 sakatlık raporu aldım. yanlız malıyeye onaylatmadım vede ıse gırmek ıcın ışbulma kurumundan sevklı gıtmıstım. raporumda süreklıdır ıbaresi bulunmakta .

2009 yılında emeklılık ıcın tekrar bas vurdum bu sefer, 2006 yururluge gıren saglık yonetmelıgınde sakatlıgımı %25 dusuruldu, onun ııcn emeklık hak kazanamadım

.sımdı 2006 ozurluluk oranları, yurutmelıgı kaldırılacagına gore benım eskı aldıgım 2001 yılındakı sureklıdır raporum dan emeklılık ııcn hak talep edebılır mıyım

lutfen cevaplarsanız sevınırım. tesekkurler...

Ne için kullanmak istiyorsunuz o raporu?

rapor oranın degısmesi

sayın edıtor ben 4 yıl once vergı ındırımınden faydalanmakl ııcn basvuru yaptım 2001 de almıs oldugum %40 raporun %25 olarak gerı döndü. bende olmadı dıye bıraktım. ama aynı donemde %30 rapor alan arkadasım ıtrazı sonucunda hakem hastanesı %50 rapor verdı. bende bundan guc alarak tekrar basvurmak ıstıyorum ama sımdı,zaman gectıgı ıcın ıtraz edebılırmıyım yada tekrar vergı ındırımı ııcn başka hastaneden basvuru yapabılımrıyım cevaplarsanız memnun olurum tesekkurler

Üst Alt