Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2001'de aldığım rapor vergi indirimi için geçersiz mi?

• Konbuyu başlatan manel
  • Başlangıç tarihi
M

manel

Merhaba bir sorum var 2001 yılında %55 sürekli gözden raporum var iki gözde 0.3 0.3 şimdi vergi indirimi için basvuracagim bu rapor gecersizmidir yeni rapor isterlerse bu otan kaca duser bunun yanı sıra obezite vu uyku apnesi sıkıntıda var boy 179 kilo 130 balhazard formülü ile yeni alabileceğim rapor oranı kac olur sizce

manel hocam

2001 deki rapor geçerli olmaz
Aralık-2013 sonrası raporları kabul ediyorlar

Gözdeki oran görme kaybı derecesine göre hesaplanıyor.

G-Obezite
a-Ciddi Obezite (Vücut Kitle indeksi 40-50kg/m2 arasında olanlar) 20
b-Morbid Obezite (Vücut Kitle indeksi 50kg/m2 üstü olanlar) 30

UYKU İLE İLİŞKİLİ BOZUKLUKLAR*
1-Hafif 5
2-Orta 10
3-Ağır 35

Earibagi Teşekkürler o zaman şimdi işyerinden vergi indirim yazısı ile maliyeye başvuruyorum onlar beni hastaneye sevk ediyorlar doğru anlamismiyim acaba

evet işyerinden yazıyı alıp maliyeye başvurunuz vergi indiriminden faydalanmak istiyorum diyerek dilekçenizi bildirininiz

benimde 2001 tarihli eski raporum var elimde sol gözde tamamen görme kaybı var doğuştan %40 işyeri evrak verdi sakatlık indiriminden yararlanmam için üniversite hastanesine başvurdum rapor 10 gün içinde çıkacak fotokopisini alabilicem fakat 2001 yılında almış olduğum rapor geçersizmiş bakalım yeni rapor eğer düşerse bu sefer devlet hastanesine başvurucam sonrası malum mahkeme yolu açılacak bu kadar basit

Üst Alt