Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 sigorta girişi ve %40 raporla ne zaman emekli olurum?

erssiinn

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar Bende kurula cuma günü girdim birtek 7 branşdan sadece Onkoloji doktoru yüzde kırk yazmış önümüzdeki cumada kurulun karşına çıkıcam.eğer yüzde kırkı onaylarsa heyet sigorta girişim 23.06.2003 prim sayım ise 7000 gün sonrasında ne yapmam lazım birde sürelimi süresizmi söylemedi heyet söyler dedi onaylanırsa .

Bu arada ilk kez rapor çıkacak bilgim olmadığından 2015 yılında yakalanmıştım ama başvuru yapmadım bilgisizlikten

erssiinn
Geçmiş olsun eğer yüzde 40 rapor onaylanırsa sgk statün 4a ise vergi indirimi içinde başvuru yapman gerekli başvuru yaparken de herhangi bir işyerinde sigortalı olman gerekli
Yıl ve prim tamam
Hakkında hayırlısı

2008_oncesi.PNG

Teşekürler peki onkoloji doktoru %40 verdi.Heyetin karşısına çıkınca bu cuma günü düşürme ihtimalleri oluyormu.

erssiinn

Hastane genelde düşürme yapmaz lakin Ankara merkez sağlık kurulu düşürme yapabiliyor
Senin işin Ankara da biter %99

Arkadaşlar bir sorum olacak benim 15 gün önce süresiz yüzde kırk onkolojiden raporumu aldım.vergi indirimi için başvurdum.Erken emeklilik için şartlarım tamam vergi indirimim onaylandı varsayalım,Şu an çalıştığım işyerinde engelli kadrosunda değilim.Bu erken emeklilik için sıkıntı yaratır mı . OturanBoğa

erssiinn

Hayır, engel yaratmaz. İşyerinize Vergi Dairesi'nden sizinle ilgili "Engellilik İndirimi" yazısı gelecek, bu yazı geldikten sonra engellilik indiriminden ve haklarından yararlanabilirsiniz demektir.

vergi indirimi de aynı şekilde yüzde 40 süresiz gelirse emeklilik hakkınız doğuyor iş yerindeki çalışma durumu engelli veya düz farketmiyor peki siz emeklilik düşünüyormusunuz ?

Evet olursa düşünüyorum şirketten tazminatımı alıp tekrar devam edicem.

erssiinn

şimdiden hayırlı olsun süreci paylaşırsanız sevinirim benimde 6 ayım var inşallah

Bugün vergi indirimi süresiz onaylanmış.Muhasebe söyledi. Sıra SGK ya başvurmada hayırlısı

Üst Alt