Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 sigorta girişi ve %51 raporla ne zaman emekli olabilirim?

gökhankarademir

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
slm yüzde 51 raporum var 2002 11 ay sgk girişim var 1453 sgk pirimim var

1 cisi 2002 den buyana eksik gün sgk pirimlerimi ödiye bilirmiyim veya nasıl yapsam nezaman emek lilik icin baş vuruda buluna bilirim

2 cisi calışmıyorken vergi indirimden yararlanılırmı başvuru icin

3 cüsü kaymakamlık bana herhangi bi aylık konusunda yardımcı olurmu 51 raporum buna torbakesesi altıma kacırdıgımda belirtilmiştir
tşk cevaplarınızı bekliyorum

gökhankarademir

Merhabalar,

1. Sorunuz için

Eksik günlerinizi ödiyemezsiniz. Varsa sadece Askerlik Borçlanmasını yapa bilirsiniz.

2. Sorunuz için

Çalışmazken maalesef vergi inidirimi alamazsınız. Bu belge için muhakkak bir yerde çalışıyor ve pirim ödeniyor olması gerekmekte.

3. Sorunuz için

Bir bilgim yok yanlız şahsi öneride buluna bilirim. Kaymakamlığa gidip işsiz olduğunuzu bir gelirinizin olmadığını anlatın belki yardımcı olurlar.

En başta verdiğiniz tarihlen alakalı. Eğer süresiz vergi indirimi alırsanız. 19 Yıl 4240 pirim günü şartına tabisiniz. Hanigi ay başladıysa pirim ödeme o ay gelince hak edersiniz. Örneğin Mayıs 2002 girişiniz var ise Mayıs 2021 yılında 4240 günü tamamlayınca emekli ola bilirsiniz.

2008_oncesi.PNG

%51 40 mesane torba kesesi ^%19 bel 8 calmışlar

%51 40 mesane torba kesesi ^%19 bel 8 calmışlar genel toplam sürekli %51 raporum var 2000 bakur istege baglı 2001 tarım kredi ve 8 basamak istege baglı bakur 18 ay arkerlik yaptım 1600 iş günüm var bu şartlar ve koşullarla işkurdan enneglli kadrosu ile ssk lı bi işte calışıyorum nezaman emekli olurum acil yardım mümkünse

Üst Alt