Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 sigorta girişi ve %88 raporla emeklilik şartı ve maaş miktarı?

san-salvador

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamunaleyküm iyi akşamlar inşallah yardımcı olursunuz yada bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim
08/08/2002 devlet hastanesinde taşeron işçi olarak işe girdim işe girdiğimden beri asgari ücretile çalışmaktayım 2016 kasım ayında % 88 engelli raporu aldım sürekli sgk dediki 15 sene 3600 günde emekli olursun ben 1600 tl ile geçinemiyorken bana sgk da çaluşan memur 1000 lira maaş alamazsın bile dedi sigorta günüm 5300 gibi olucak 8 ayda ne kadar maaş alabilirim yardımcı olursanız sevinirim maaşım sürekli asgari ücretten yattı teşekkür ederim iyi akşamlar...

sgk doğru demiş 1000 tl bile alamazsın 2008 refarandum sonrası aylık bağlanma oranı %30 düştü yani sen her çalıştığın gün senin maaşın asgari ücretten yattığı için düşüyor keşke böyle referandumlarda geniş düşüne bilsek

Nasıl iş anlamadım arkadaş kah%50 ht%20 epilepsi %40 kolaj %20 ağız içi karsinom opera edilen %20 diabet tip II %20 ben bu paralara nasıl geçinirim hayret kere hayret

Allah yardımcın olsun ama malesef böyle sana tavsiyem günün dolar dolmaz emekli ol ve çalışmaya devam edebiliyorsan et yeni sisteme çok kötü %30 aylık bağlanma oranı az ocak ayında 100 tl zam veriyor seyyanen zam burdada oyun yapıyorlar aylık bağlanma oranı yukseltmiyor ama seyyanen zam yapıyor ben zam yaptım demek için. ölümü gösterip sıtmaya razı ediyorlar.

vergi indirimi emekli maaşı için

selam arkadaşlar % 88 engelli raporum 1. derece vergi indirimim var 15 yıl 3600 günde emekli olabilirsiniz dedi sgk ilk sigorataya girişim 08/08/2002 bu zamana kadar hep asgari ücret üzerinden maaş aldım ve asgari ücret üzerinden primim yattı

Gösterge Ortalama Yıllık Kazanç 8,258.40 Ortalama Aylık Kazanç 1,506.00

Aylık Bağlama Oranı Aylık Bağlama Oranı 2 43.00 Aylık Bağlama Oranı 3 32.70

2000-2008/10 arası: 2173

2008/10 sonrası :3003

toplam: 5176

sgk sitesinde bu bilgilere göre 616.23 lira emekli maaşı gösteriyo ayrıca benim eşim çalışmıyor 1 tane çocuğum var bu maaş doğru ise yandım bilgisi olan bilgi verebilirmi?

OturanBoğa yeni düzenlemeler olacak gibi bi söylentiler gezinmekte emekli maaşları için bir bilginiz varmı acaba

san-salvador

Evet, haberler dolanıyor, ama bence yapacaklarsa da ancak 2019 seçiminden önce yaparlar...

Üst Alt