Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 SSK giriş, 3630 gün ve % 76 oran ile emeklilik şartlarım nedir?

vural4545

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam sormak istediğim bişey var öncelikle ssk lı olus tarihim 2002 toplam 10 sene 3630 gün ssk lı olarak hizmetim var.Gecenlerde anjiyo oldum ana arterde % 80 darlık çıktı ve rapor aldım
KARDİYOLOJİ:Tani:Koroner Arter Hastalıgı Özür oranı : %50 DAHİLİYE:Tani:Hiper Tansiyon Özür oranı : %10 GÖĞÜS HASTALIKLARI:Tani:Koah Özür oranı : %10 NOROLOJİ
Özür oranı: % 40 Balthazard Formülü ile özür oranlarım % 76 ya düştü ve sürekli olarak raporum hastaneden vergi dairesine yollandı vergi daireside ankaraya heyete yollamış. sormak istediğim sudur. Vergi indirimim onaylanırsa emekli olabilirmiyim bana yardımcı olursanız sevinirim simdiden teşekkürler

Emeklilik için aşağıdaki tabloya tabisiniz:

2008_oncesi.PNG

Ya da % 60 üzeri raporunuza karşılık malulen emekli olmak için mahkeme sürecini göze alarak SGK'ya malulen emeklilik başvurusu yapabilirsiniz: http://www.engelliler.biz/forum/eme...lma-oranin-artmasi-ile-malulen-emeklilik.html

teşekkürler o zaman daha var emekliliğime peki malulen emekliliğe başvursam maaş ım çok düşermiki yoksa zamanımı bekleyip vergi indirimindenmi olayım

En erken ne zaman emekli olaibliyorsanız, olun. Ben hep bunu öneriyorum. Erkenden maaş almaktan daha avantajlı hiç bir şey olamaz bence...

ya şimdi her doktorun verdiği puanla sgk nın tayin ettiği hastanedeki doktorun vereceği puan birbirini tutucakmı ya ne zor bi işmiş arkadaş ya kafayı yiycem ya

Üst Alt