Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 yılında aldığım %42 oranlı raporumla emekli olabilecek miyim?

neslisahsenol

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2002 yılından %42 engelli işe girmek için sağlık raporum var sürekli bununla emekli olabilirmiyim ??

eger vergi indirimi alırsanız evet erken emekli olursunuz.

vergi indirimi almadım şuanda tekrar rapor alırsam oran düşecek bu konuda ne yapabilirim..

vergi indirimi almadan emekli olamazsınız hastalığınızla ilgi ne oran veriliyor bir araştırın önce

tek gözüm görmüyor ama bunun yanısıra 18 defa ameliyat oldum ve şuanda gözümle ilgili sıkıntılarım var mesela yazın gözümden dolayı güneşte bile duramıyorum.

gözünüzün biri tamamen görmese bile alacağınız oran 32 dir

sadece kanserden dolayı göz alınırsa 10 puan eklenir ve 42 olur siz en iyisi başka problemleriniz varsa onlardanda almaya çalışın örneğin tansiyon gibi veya başka sorunlar varsa

akdeniz anemisi taşıyıcısıyım safra kesem alındı acaba bunula tamamlayabilirmiyim.

safradan oran vermiyorlar ama diğer rahatsızlığınızdan belki alabilirsin

zaten fazla bir orana ihtiyacınız yok ordan şurdan burdan belki tamamlarsınız

nolcak pekii ??

Benim gözüm sıkıntılı göz normal direk görmeyen göz olsa belki dicem ama değil..

neden kimse yorum yapmıyor anlamadım :/

Eski raporunuz hiç bir işinize yaramaz.
Sakatlık indiriminden yararlanmak için defterdarlığa başvurun, sizi hastaneye sevk etsinler. Alacağınız % 40 ve üzeri raporla defterdarlık 3. derece sakatlık indirimini onarsa, emekllikte aşağıdaki tabloya tabi olacaksınız:

2008_oncesi.PNG

Not: http://www.engelliler.biz/forum/sak...si-almak-icin-dilekce-ornegi-ve-evraklar.html

Üst Alt