Benim de 2002 yılında iş-kur aracılığı ile alınmış sağlık kurulu raporum var.rapor %40 oranında, tanı: sarsak kalça ve çalışabileceği iş karşısında: uzun süre ayakta kalmayı gerektirmeyen işlerde çalışabilir diyor ve süreklidir ibaresi mevcut. 3-4 kez vergi muafiyeti için tekrar rapor almaya uğraştım, hiçbirinde de kuruldan %40 çıkmadı. Ama ben bu raporla önce 2007 yılında bankaya ondan sonra da 2010 yılında meb' e memur olarak atandım.Yani raporunuzda süreklidir ibrasi ve çalışabileceği alan yazıyor ise sıkıntı yok.Ama sağlık bakanlığı sınavında insanlardan yeniden rapor istediler.mesela laborantlığı kazandıysan, raporda laborant olarak çalışabilir ibrasi istediler.Benden bugün tekrar rapor isteseler %40' ı yeni balthazar oranlarına göre almam çok zor %37 de felan kalıyor toplamda.Senin işe alındığında sağlık bakanlığı gibi ayrıyeten bir ibare isterlerse yeni rapor alman gerkecek, yok meb gibi şekil şartları uygun raporu olanları alırlarsa sıkıntı yok.Bu durumda raporun geçerli arkadaşım.