Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 yılında aldığım rapor hala geçerli midir?

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Benım 2002 de aldığım %40 sürekli yazan rapor gecerlimi sol kulakta tamamen işitme kaybı sağ tam duyuyor ve vucutta psoraıs(sedef hastalığı) var kafam karıştı bazıları gecerli bazıları gecersiz diyor eskı raporu yenılememmi kazım yoksa bu raporum gecerlimi saygılarımla

şimdiden tşk ederim ilginize

Ne için kullanmak istiyorsun bu raporu Süleyman?

Büyük olasılıkla evet, kullanabilirsin. Ama çok zor değilse, ben olsam işimi garantiye almak için "çlıaşabilir" ibareli yeni bir rapor çıkarttırırdım. Olası bi ömss'de son dakkada iki ayağın bi pabuca girmesin...

Abi raporda sürekli yazıyor tam duyma gerektiren işlerde çalışabilir yazıyor ya alıcam ama hastanedeki cilt dr sedefe 25 veriyor sol kulakta 15 civarı baltazara gör 35 de kalıyor bu raporu kullanayımmı eski raporumu

Bence eski raporunu kullanabileceksin Süleyman. Öyle umuyorum...

kardeş sen yinede işini sağlama al benim okuduğum ve gördüğüm kadarıyla 2006 öncesi raporları kabul etmiyorlar bırak 2006 yı hatta 2010 dakileri bile kabul etmeyebilirler sen yinede araştır bak sonra iki ayağın bir pabuça girmesin sınav günü geleceği zaman

kabul edilir diyorsun abi bendede 2002 tarihli işkur raporu vardı götürdüm istanbul lütfi kırdar eğitim araştırmaya ordaki heyet 2006 öncesi raporları kabul etmiyor dedi devlet... ortada bir bilgi yanlışlığı var sen hep olur falan diyorsun ama kağıt üzerinde görüldüğü gibi değil bir kere özürlülere verilecek sağlık kurulu raporları yönetmeliğine tam anlamıyla uyan kaç tana hastane var türkiyede sen o yönetmeliği esas alıyorsun ama o yalan abi orda yazan hükümlerin resmiyette hiç bir kaidesi yok bunu iyi görmek gerek

Benim de 2002 yılında iş-kur aracılığı ile alınmış sağlık kurulu raporum var.rapor %40 oranında, tanı: sarsak kalça ve çalışabileceği iş karşısında: uzun süre ayakta kalmayı gerektirmeyen işlerde çalışabilir diyor ve süreklidir ibaresi mevcut. 3-4 kez vergi muafiyeti için tekrar rapor almaya uğraştım, hiçbirinde de kuruldan %40 çıkmadı. Ama ben bu raporla önce 2007 yılında bankaya ondan sonra da 2010 yılında meb' e memur olarak atandım.Yani raporunuzda süreklidir ibrasi ve çalışabileceği alan yazıyor ise sıkıntı yok.Ama sağlık bakanlığı sınavında insanlardan yeniden rapor istediler.mesela laborantlığı kazandıysan, raporda laborant olarak çalışabilir ibrasi istediler.Benden bugün tekrar rapor isteseler %40' ı yeni balthazar oranlarına göre almam çok zor %37 de felan kalıyor toplamda.Senin işe alındığında sağlık bakanlığı gibi ayrıyeten bir ibare isterlerse yeni rapor alman gerkecek, yok meb gibi şekil şartları uygun raporu olanları alırlarsa sıkıntı yok.Bu durumda raporun geçerli arkadaşım.

yeni muracat ettığım raporda %38 aldım eskı raporu kullanabilrimiyim bülent abi.
sadece 2 puanla kaybettim bir yol gösterirseniz sevinirim

Dediğim gibi, kullanabilirsin diye umuyorum. Bu konuda kesin bir bilgi vermek mümkün değil. Sınav zamanında yapılacak açıklamalardan anlayacağız...

bülent bey şimdi 2002 aldığım %40 alınan raporla muracat etsek kabul ederlerimi yeni çıkan yasaya göre bu konuda bilgi alabilirmiyim.en son rapor aldığımda %38 e düşürdüler raporumu tekrar başvursam aynı sonuç alıcağım için 2002 deki raporum sürekli yazıyor

Üst Alt