Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002 yılında alınmış %40 rapor var. Güncellenebilir mi?

06serpil

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar eşimin bir arkadaşı var 2002 yılında %40 görme kaybıyla ankara eğt. ve araş. hastanesinden %40 rapor almış, şuan raporunun aslını bulamıyor. sadece 2003 yılında onaylanmış aslı gibidir yazan bir kopyası var. sorularım şunlar cevaplarsanız sevinirim. Çünkü ben çok bilgi sahibi değilim onu yanlış yönlendirmek istemiyorum.
1- raporun aslını tekrar hastaneden alabilir mi? bunun için tekrar hastaneye gidip muayene olup rapor sürecini tekrar mı yapmalı?
2- iş kur da biri artık %40 alamazsın sana %20 verirler demiş. % 40 görme kaybı olan birine yüzde kaç oran verirler?
3- vergi indirimine şuan başvurabilir mi? yeniden hastaneye mi sevkederler?

1 hayir2 iskurcu dogru demis oranlari dusurduler3 yeniden hastahaneye sevk ederler

evet Erdal doğru söylüyor keşke vergi indirimini raporu aldığın zaman alsaydın şimdi bişe olmazdı

Nasıl düşürmüşler ya kazanılmış hak var yeni rapor alırken sıkıntı olabilir.. peki benim tek ğözüm protez % 40 raporum var raporum u yükseltmek için baş vurmayi düşünüyorum o zaman benim raporumu düşürurlermi

Benimde var %40 raporum vergi indirimine baş vurdum 2 puan kırdı lar %38 le indirim alamadım kafayı yicem

mustafa_şefik;

GÖZ NE SEBEPTEN ALINDI eğer kanserden dolayı ise net 42 verirler yok normalse oranınız düşebilir

Üst Alt