Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002'de almış olduğum vergi indirimim memur olursam emeklilikte etkili midir?

sert olsam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
2002'de almış olundugum vergi indirimim ile memuriyet de atamam olursa bunu kullanmama bir mani varmı yeni rapor istemelerine bu yeterlimi: şimdiki rapor sisteminde hiç kimse memuriyete sağlam geçemez tahmin ediyorum .çok sert bir raporsistemi getirdiler koltudeğnegiyle gelen bir arkadaşımıza % 30 rapor veryorlar biz daha önce buna 45-50 alabiliyorduk % 52 vergi indirimim var bana şimdi 35 bile vermezler sınava eski raporumu verdim bu konuda endişemi gidercek bilgisi olan paylaşırsa sevinirim tşk

vergi indirimi ömürlüktür tekrarı gerekmez...

Evet, vergi indirim hakkı bakidir, çalışma yaşamı boyunca devam eder. Yalnız, memurluğa geçince, emeklilik kriterleri tümden değişir ve o yeni kriterlere göre vergi indiriminin emekliliğe hiç bir katkısı olmaz. Emeklilik zamanı geldiğinde kurum sevki ile hastaneden yeni rapor almanız şart koşulacak.

Üst Alt