Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2002'de ssk'lı, 2016'da memur oldum. Ne zaman emekli olurum?

ahuse

Üye
Konular
53
Reaksiyonlar
0
arkadşlar 1982 dogumluyum 2002 de ilk girişim ssk şimdi kamuda memurum 4 aydır çalısıyorum fakat çalımak cok zor hizmetliyim temizlik yapıyorum agır engelliyim raporum %80 2020 de emekli olmayı düşünüyorum malumen olabilirmiyim acba ve maaşım sizce ne kadar olur bilgisi olan varmı bana yardımcı olun lütfen.

ahuse

İlk sigortalı olduğunda maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmayı gerektirecek oranda işgücü kaybı yok idiyse, toplam 1800 prim varsa, evet, malulen emekli olunabilir.

ilk sigorta başlangıcım 2002 bu tarıhten on sene sonra engelli oldum engel oranım %80 1800 gün tamamlayıp emeklı olmayı düşünüyorum

kesin malulen emekli olursun ilk sigorta girişin 2002 yse;););););)

maaşın 1700 küsür olur şu anın haliyle

iyi akşamlar ben %80 şizofreni hastasıyım kamuda memurum sigorta girişim 2002 toplam günüm 365 gün fakat rahatsızlıgım her gecen gün artıyor 5 sene bekleıyıp 1800 gündenmi emekli olucam yoksa hsatneye yatsam malulen emeklı olurymuyum nasıl bır yol ızlemem lazım

ahuse

1800 prim olmadan malulen emeklilik mümkün değil maalesef. Bence sağlığını da zora sokmamalısın. Uzun süreli rapor alıp hastanede tedavini tamamla. Sonra yeniden çalışmayı dene, olmazsa yine uzun süreli rapor al. En sonunda karar verirsin...

toplu ikramiye

merhaba arkadşlar 1800 günü doldurmama 10 ay kaldı kamuda yardımcı hizmteli memurum malulen emkli olucam toplu ikramiye alırmıyım ne kadar alırım engelim %80

ahuse
Tabi ki emekli ikramiyenizi alacaksınız.
Sadece memuriyet hizmetinde geçen sürenin ikramiyesini alacaksınız.

Malulen emeklilik

arkadşlar merhaba sonunda 1800 günü doldurdum meb'de çalışıyorum kamuda hizmetli kadrom bugün ilçe meme gittim emeklilik için başvuru yapmak istediğimi söyledim.Bana heyete girmem gerektiğini ve çalışmaz ibaresi olan heyet raporu almam gerektiğini söyledi pazartesi sabahı heyete gireicem allahın izniyle, süreç nasıl ilerler ne kadar emekli maaşı alırım bilgisii olan arkadaşlar yazarsa sevirim.Bende süreci sizlerle paylaşıcam.ilk işe giriş:2002 özel sektör 01.20.2016 memur olarak göreve başlama hizmetli kadrosu toplam gün toplamda 1969 günüm var.

Malulen emekliliğe nasıl hak kazanıldığını bilen varsa yazarsa sevinirim ben de, edevlette 2023te malulen olabilirsiniz yazıyor ama ben doğuştan süresiz engelliyim mesela. Lütfen siz de paylaşın ahuse hanım.

Üst Alt