Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 SGK girişim, 3000 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

zozanax

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
1.derece vergı ındırımım var ılk sgk ya gırış 04.01.2003 pırımım ıse 3000 gun falan vede raporda ağır engellı ıbaresı var şimdı ben 3600 doldurup 15 senelık sgklı suremı beklıcekmıyım şımdıde emeklı olabılırmım açıkçası aydınlatıesanız çok sevınıcem saygılar

malesef bayram 15 yıl 3600 gunle emeklı olabılırsın sen ve senın gıbı olanları neden dusunmez devlet anlamıyorum 18 de emeklılık suren surasıda var raporunda agır ozurlu yazıyor sen yonetmelık cıkmadan once almıssın tekraar dusermı bılmem bu agır ozurlu ıbaresının yanına bakıma muhtactır denılırse ozaman sure aranmaz malulen emeklı olma sansın olur

fulya cvbın ıçn çok saol ama halen tam olarak anlamış değilim şimdı...3600 pırım dolunca 18 senelık segk surecınımı beklıcem ben bu 15 senelık dıye bılıyodum hadı dıyelım 18 ve ya onbeş senelık sgk surecı bı anlamda yaş kotasının bı başka versıyonu değilmı bana bı pırım koymussun 10 sene çalışıyom ama olmaza 8 sene daha bekle mantığım almıyo gerçekten zaten sende yukarda değinmıssın saçma olduğuna.bıde şu bakıma muhtaçlık konusunu bıraz açarsan çok sevınıcem teşekurler

yok yok sen yanlıs anladın bayram onu kasttemdım ben 18 yılı derken ezıyet edıyorlar anlamında sana bılgılerı verdıgım gıbı durumun 1.cı derecden olanlar yenı yasaya gore malesef 3600 gun ıle 15 yıl sartı kusura bakma senı yanlıs anlamana sevk ettıgım ıcın

Elde edilmiş 1. derece sakatlık indirimi varsa, (04.01.2003 +) 15 yıl sigortalılık süresi ve en az 3600 gün primle emekli olabilirsin. Yani, 2018 yılında primin de 3600 ise, emekli olabileceksin.

Üst Alt