Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 SGK girişim, %44 raporum var. Ne zaman emekli olurum?

tkaya1907

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
benim sorum ise buna benzer bir soru. şöyle ki; benim sigorta başlangıcım 10.1999. prim ödemem ise 2003 yılı. şimdi benim % 44 engelli raporım ve aralık 2012 tarihinden itibaren ise vergi indirim hakkım var. benim emekliliğim 1999 yılım yoksa ilk prim ödemem olan 2003 yılımı esas alınacak? yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.

tkaya1907,
İlk prim ödenen tarih olan 2003 yılı başlangıç sayılacak Vergi indirim hakkınız da var ise şu tablodan faydalanarak emekli olacağınız tarihi belirleyebilirsiniz..

2008_oncesi.PNG

officer, teşekkür ederim. 2003 yılını esas alıcaksak; 19 yıl, 4240 gün. 10 yıl ödemem var. kaldı 9 yıl :) tekrar teşekkürler.

evet vergi indirim hakkım var. aralık 2012 başlangıç %44 oranında engelli raporum ve vergi muafiyet belgem var. hastanenin verdiği %44 oranı ankara sağlık kurulu aynen onayladı.

%44 sürekli rapor ile ne zaman emekli olabilirim ?

arkadaşlar ilk olarak merhaba.benim sorum geçen Aralık 2012 yılında tip1 diyabet rahatsızlığımdan dolayı aldığım D sürekli rapor ile (bu rapor ankaradan onaylandı aynen ve vergi muafiyetim var) ne zaman emekli olabilirim. ssk girişim 1999, rapor tarihi: aralık 2012, ssk çalışma iş günü 3317.

şimdiden teşekkürler.

Üst Alt