Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2003 sigorta başlangıcı %84 raporla ne zaman emekli olabileceğim?
Arkadaşlar vergi indirimi rapor onayı iş yerime ne kadar sürede gelir ve işyerime gelecek olan evraklar hangi evrak ne gibi evrak gelecek earibagi abi ve geldikten sonra o evrakları ne yapmam gerekir işlem için rica ediyorum sizlerden yardımcı olun.
İşyerine vergi indirim yazısı ve rapor gelecek
Normalede asıllarını sana vermeleri lazım.
Onları sakla
Emeklilik zamanı gelince sgk ya vereceğin dilekçenin arkasına birer fotokopi ekle
Sonra emekliliği beklemek kalıyor.
earibagi abi iş yeriyle konuştum işyeri dediki gelen evrakları sana aslısını veremeyiz dedi noter tastikli olsa nolur sizce noter tastikliyi sana veririz dedi. . .......................? işyerine gelen evrakları emeklilik zamanı gelincemi sgkya gidip başvurup emeklilik dilekçesimi verecem şimdilik evrakları saklıcam demi
İşyeri neden aslısını vermiyor anlamadım sadece dediği şu gelen evrak bize gelecek dedi aslısını sana veririm noterden tastik yaptır tastikliyi iş yeri sana veririm dedi aslısı devamlı bizde kalacak dedi benim ne yapmam lazım earibagi abim
İşitme ve psikiyatriden raporumla emeklilik şartlarım nedir?
Şimdi arkadaşlar benim vergi indirim sürekli işitme ve pskiyatriden benim emeklilik nasıl olur. Raporumu istiyor yoksa sadece vergi indirimini sgk süreli mi olur yoksa sureklimi BuTcHeR
Arkadaşlar beni aydınlatın mesela yaşım 60 prim iş günüm SGK dan 5350 günüm var SGK başlangıç 2003 yaş 18 benden istenilen gün 7000. 5350 günle nasıl emekli olunur. BuTcHeR