Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 sigorta başlangıcı %84 raporla ne zaman emekli olabileceğim?

furkan-)

Üye
Konular
61
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar vergi indirimi rapor onayı iş yerime ne kadar sürede gelir ve işyerime gelecek olan evraklar hangi evrak ne gibi evrak gelecek earibagi abi ve geldikten sonra o evrakları ne yapmam gerekir işlem için rica ediyorum sizlerden yardımcı olun.

evrakları ne zaman teslim ettiniz
eviss ten kontrol ettinizmi

Ettim 4 gün oluyor iş yerine gönderildi yazıyor dereceye girdiniz ve rapordaki Tam oran yazıyor 2 ay önce vergi dairesi maliyeye göndermişti earibagi

oran nedir
doğum tarihiniz
sigorta ilk girişiniz
prim gün sayınız
bunları yazarmısınız

1985 doğumluyum SGK başlangıcım .26.06.2003. iş günüm 4210 rapor oranı %84 earibagi abi

26.06.2003 tarihinde 18 yaşını doldurduysan
26.06.2018 tarihinde emekli olabilirsin

Evet 18'yasında yapıldı SGK earibagi abi

İşyerine ne gibi evrak gelecek ve o evrakları şimdilik ne yapmam gerekiyor

İşyerine vergi indirim yazısı ve rapor gelecek
Normalede asıllarını sana vermeleri lazım.
Onları sakla
Emeklilik zamanı gelince sgk ya vereceğin dilekçenin arkasına birer fotokopi ekle
Sonra emekliliği beklemek kalıyor.

earibagi abi iş yeriyle konuştum işyeri dediki gelen evrakları sana aslısını veremeyiz dedi noter tastikli olsa nolur sizce noter tastikliyi sana veririz dedi. . .......................? işyerine gelen evrakları emeklilik zamanı gelincemi sgkya gidip başvurup emeklilik dilekçesimi verecem şimdilik evrakları saklıcam demi

aynen öyle sakla
zamanı gelince
emeklilik başvurusu yaparken
1 er fotokopi çekip emeklilik dilekçesine eklersin

İşyeri neden aslısını vermiyor anlamadım sadece dediği şu gelen evrak bize gelecek dedi aslısını sana veririm noterden tastik yaptır tastikliyi iş yeri sana veririm dedi aslısı devamlı bizde kalacak dedi benim ne yapmam lazım earibagi abim

valla normalde aslını ücretliye tebliğ etmeleri gerekir.
Ama kafanı takma,noter tastikli de olsa farketmez.

İşitme ve psikiyatriden raporumla emeklilik şartlarım nedir?

Şimdi arkadaşlar benim vergi indirim sürekli işitme ve pskiyatriden benim emeklilik nasıl olur. Raporumu istiyor yoksa sadece vergi indirimini sgk süreli mi olur yoksa sureklimi BuTcHeR

Son düzenleme:
furkan-) ssk'dan emekli olacaksanız, sigorta girişi 2008'den önce olanlardan sadece vergi indirimini isterler.

furkan-)
Doğum tarihi:
İlk işe giriş Tarihi:
Rapor oranı:
Vergi indirmi hakkı var mı?
Hangi kuruma prim ödeniyor.

officer

sgk başlangıç 23.06.2003 yaş 18 şu anki yaşım 32 prim gün 4870 %84 oran rapor beş sene süreli vergi indirimi sürekli

60 yaş emeklilik

Arkadaşlar beni aydınlatın mesela yaşım 60 prim iş günüm SGK dan 5350 günüm var SGK başlangıç 2003 yaş 18 benden istenilen gün 7000. 5350 günle nasıl emekli olunur. BuTcHeR

furkan-)

60 Yaş 4.500 Gün ve 25 Yıllık Sigorta sürenizi doldurursanız yaş haddinden emekli olursunuz.

Üst Alt