Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2003 sigorta girişim ve %45 raporumla ne zaman emekli olabilirim?
ben yüzde atmışbeş rapor aldı 3725 sgk birim günüm var 02 2003 girişim ve 20 12 1979 doğumluyum şuan itibariye emekli olsam ne kadar maaş alırım cevap vere bilen olursa cok sevinirim????????
Arkaşlar ben 1979 doğumluyum 2003/01/14 İŞE GİRİŞ TARİHİM şu an itibariye 4137 sgk prim günüm var 0/o45 raporum var yaklaşık 5 yıldır vergi indirimi alıyorum yalnız 1 yıldır kalp ameliyatı oldum kalp pili taktılar BİRDE BÖREK RAHATSIZLI acaba emekli olabilirmiyim emekli olursam ailem sigortamdan bakılablirmi ? CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ...?
maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak düzeyde işgücü kaybının olduğunu düşünüyorsanız, malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz.
Ya da sakatlık oranı cetveli'ne göre oranınız artar ve vergi indirim derecenizi yükseltirseniz, erken Yaşlılık emekliliğiniz erkene çekilir: