Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 sigorta girişim ve %45 raporumla ne zaman emekli olabilirim?

mert35

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 02 2003 sgk girişim 0/45 raporum var 1979 dogumluyum 2 ylıdır vergi indirimi alıyorum ne zaman olabilirim acele cevap verirseniz cok cok sevinirim

http://www.engelliler.biz/forum/eme...-yasa-bagli-olmadan-erken-emekli-olurlar.html

17 numaralı kritere tabisiniz:

2008_oncesi.PNG

19 yıl 4240 günde emekli olursunuz sanırım

emeklilik

ben yüzde atmışbeş rapor aldı 3725 sgk birim günüm var 02 2003 girişim ve 20 12 1979 doğumluyum şuan itibariye emekli olsam ne kadar maaş alırım cevap vere bilen olursa cok sevinirim????????

Rapor

Arkaşlar ben 1979 doğumluyum 2003/01/14 İŞE GİRİŞ TARİHİM şu an itibariye 4137 sgk prim günüm var 0/o45 raporum var yaklaşık 5 yıldır vergi indirimi alıyorum yalnız 1 yıldır kalp ameliyatı oldum kalp pili taktılar BİRDE BÖREK RAHATSIZLI acaba emekli olabilirmiyim emekli olursam ailem sigortamdan bakılablirmi ? CEVAP YAZABİLİRMİSİNİZ...?

Son düzenleme:
Olursun ailenede elbette bakılır forumda emeklilikle ilgili tablo var oradan bakabilirsin

mert35

maluliyet cetveli'ne göre malul sayılacak düzeyde işgücü kaybının olduğunu düşünüyorsanız, malulen emeklilik talebiyle sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz.

Ya da sakatlık oranı cetveli'ne göre oranınız artar ve vergi indirim derecenizi yükseltirseniz, erken Yaşlılık emekliliğiniz erkene çekilir:

2008_oncesi.PNG

teşekür ederim allah razı olsun kardeş

peki raporu yükselmek icin vergi dairesinemi gitmem gerek yoksa hastahaneden alacagım rapor yetiyormu

Hastahaneye girdince rapor almak istediğimi söylem yeterlimi ? yoksa sgk mu göndermesi gerek Kendim başvuru yapabilir miyim çok teşekkürler

Teşekkürler allah razi olsun yarın hastahaneye gideceğim

Üst Alt