Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 ssk girişim var. Malulen emekli olabilir miyim?

fatih64

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi günler 2003 yılı ssk girişliyim ve aynı yıl içinde trafik kazası geçirip ayağımda ve belimdeki platinlerden dolayı askerlige elverişsiz raporu aldım şuan toplam 8 yıllık ssk güvencem var ve hala devam ediyor benim erken emekli olma gibi bi şansım varmıdır cvbınız için şimdiden teşekkürler...

Malulen emekli olmak için 10 yıl hizmet 1800 gün prim ve en az 60% oranında raporunuzun olması gerekli..

Evet bende sgk lılık süresi 10 yıl olmadığı için emekli olmaadım, fakat itiraz etmeyi düşünüyorum...

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için.benim tam tamına 10 yıllık sigortam varmış gün olarakta 2813 iş günüm var.malulen emekli olmayı gerektiren kısıtlamalar şuan bende mevcut zaten askerliğe elverişsiz olan raporumda da bunlar mevcut..yani heyet raporuyla mı sonuçlanacak durumum?

ssgk ya malülen emeklilik için malüliyet tespiti için baş vurmanız ve hastaneye sevk almanız gerek önceki almış oldugunuz raporları fazla önemi yok kurum sevki ile alınan rapor gecerli malülen emeklilikte heyet ten alıcagınız raporu kurum inceler 60 iş gücü var kanaati çıkarsa emekli olursunuz

uğur bey cvbnz için teşekkürler emekli olmam için iş göremez raporu yüzde 60 mı yoksa yüzde 40 mı almam yeterli olacak

çok teşekkürler son olarAk bilmediğim malulen veya erken emekli olmamda esnaf olmam veya üzerime birkaç araç olmasının sakıncası varmıdır..

hiç bir sakınca yok yeterli oranda rapor alır iseniz emekli olur sunuz bu bakım ve ya engelli maaşı de gil gelir kriteri olsun

Üst Alt