Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 yılında vergi indirimi için aldığım raporu bugün kullanabilir miyim?

hasan58

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
2003 yılında vergi indirimi için alınmış sürekli raporum var.onunla şimdi müraacat edip vergi indirimi alabilirmiyim

raporunuz çok eski yenisini çıkartmanız gerek

Vergi indirimine bakmiyorlarmi vergi indirimi oldumu rapor tarihi sorun olmaz diyorlar

Siz raporu aldıktan sonra vergi indirim belgesi aldıysanız diğer şartları tamamladığınızda sorun olmaz. Ama vergi indirim belgesi almadıysanız. Yeni rapor almanız gerekir. Çünkü vergi dairesi ya kendi sevk ediyor yada yakın tarihli rapor istiyor. vergi indirim belgesi vermek için.

Vegi indirim belgesi alma dığınızdanda kazanılmış bir halk olmuyor malesef. Ama raporunuz diğer haklar için ömür boyu geçerlidir.

Benim rapor var 2003 de alınmış 2004 de ise başladım vergi indirimi geldi 2012 de iş değiştim maliye iş yerine vergi indirimi göndermis daha önce çalıştığım vergi indirimini inşallah ilerde sorun olmaz geçerli olur

Hüdavrdi mrb çalışma hayatı boyunca sadece 2 kere vergi indirimi alınır sgk emeklilik tarihi geldiğinde sgk sadece sizin vergi indiriminize bakar sürekli ise hiç bir sorun çıkmaz.

Yani raporun eski tarihili olması önemli degilmi vergi indirimi belgesine bakıyorlar
Teşekkürler

arkadaşlar merhaba ..

ben 4a statusundeyken 2013 yılınde vergı ındırımı alıyordum maaşıma da yansıyordu şuana kadar sorun gormedım . Ancak , 4c ye yenı gectım ılk maas yattı fakat vergı ındırımı almıyorum sanırım . Bu sitede bir link buldum vergı ındırımı alıp almadıgımıza daır . tc ıle sorguladım halen aldıgım gozukuyor . Bu konuda ne yapmam lazım . Vergı daıresıne yenıden mı basvurmam lazım .

gastauskas87 mrb daha öncede belirtmiştim
Vergi indirimin sürekli olduğu için sistemde görünür
Kendinde belirtmişsin zaten özelde çalışırken vergi indirimini aldığını ancak 4c geçince vergi dairesine gidip bizzat yazılı baş vurmalısın prosüdür böyle otomatik tanımlanmıyor indirimin herhangi bir iş değişikliğindede
Gidip bildiriliyor.

umut2135
meerhaba
Geriye dönük de ödenir mi .. mesala vergi dairesıne 2 ay sonra gıttım dıyelım gerıye donuk 2 ayın kını de verırler mı ..

vergı daıresı dıo kı 1. ayını doldur gel

Üst Alt