Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2003 yılında vergi indirimine esas aldığım rapor halen geçerli midir?

yrtby07

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
2001 yılı %40 engelli raporum var 2003 yılı da vergi indirimi aldım % 40 bu vergi indirimi ile SSK başvuru yapsam bu belgeler hala gecerlimi tesekkürler

Vergi indiriminiz de süre yoksa vergi indirim belgenizi hem emeklilikte hemde çalışma hayatında kullanabilirsiniz vergi indirimi bir kez alınır süresiz ise ömür boyu geçerlidir . 2003 tarihli engelli raporunuz ve vergi indiriminiz geçerlidir bende 2001 tarihli vergi indiriminden emekli oldum sgk sadece vergi indirimi var mı yok mu ona bakar

Evet doğrudur 2003 yılında aldım vergi indirimini süresiz aldım birde vergi indirim raporumu bulamıyorum baska bir ilçeden almıştım suan bulunduğum yerde vergi dairesine sordum onlar göremediler ilk aldığım yere sordum o zaman bilgisayar olmadığından bulamıyorlarmıs bunu SGK başvuru yaptığımda kendisi mi isteyecek yoksa ben kendim mi vergi indirim yazısını bulursam bizzat götürmeliyim

Tesekkürler

yrtby07

Vergi indirim hakkı Maliye kayıtlarında bulunuyordur. O hakka istinaden emeklilik gününüz geldiğinde emekli olacaksınız. Yeni rapor ile uğraşmayacaksınız.

Vergi indirim hakkı aldığınız vergi dairesine gidip vergi indirim hakkınızın bulunduğuna dair yazı alabilirsiniz. O yazıyı emeklilik başvurusunda sgk'ya vereceksiniz.

Üst Alt