Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 bağ-kur girişim var, memur olarak atandım. Ne zaman emekli olabilirim?

parsam

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
%80 engelliyim birinci derece vergi indirimim var.2004 bağkur girişim var.
03.08.2007 kadar.03.08.2007 sen bugüne SSK liyim araliksiz.simdi devlet memurluğuna atandim ne zaman emekli olucam yardimlariniz için tsk

Toplam primlerinizi gün sayısı olarak memur olduğunuz tarihten çıktığınız da bulacağınız tarih önemli.

Anlamadim valla şöyle söyleyeyim devlet memurluğunda ne kadar calisicam ve emekli olucam

parsam

Memur olduğunuz tarih - bugüne dek ödediğiniz sigorta prim gün sayısı

bu tarih 1 ekim 2008'den önceye mi geliyor sonraya mı?

OturanBoğa

SSK girişim 03.08.2007 2800 gün prim var bağkur 03.08.2004 tarım bagkuru 3 yıl odedim memurluğa nasipse 15 gün içinde başlarız MEB e yeni atandik
Bağkur var SSK var bide emekli sandığı olucak iyice karıştı kafamda kkarıştı ne zaman emekli olurum

SSK + Bağkur toplam kaç gün prim yatırmışsanız, memur olduğunuz tarihten o gün kadar geriye gün sayacaksınız. Gelinen tarih 1 Ekim 2008'den önce mi sonra mı, emekliliği bu belirleyecek.

Gelinen tarih 03.08.2004 oluyor benim merak ettiğim 3600 gün 15 yıl memurlukta gecerlimi

Üst Alt