Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 SGK girişim, 1900 prim günüm var. Ne zaman emekli olabilirim?

emrah 45

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 1989 dogumluyum 2004 ssk girişim var şu an 1900 gün prim var 2008 yılında gece körlüğü ve bunun sebep oldugu bır kac göz sorunu ortaya çikti artık iş yerinde sorun çıkmaya başladı gözlerimden dolayı işe gidip gelirken de sıkıntılar var özür durumumum yüzde kaç olduğunu öğrenmek için sağlık kuruluna baş vurdum yakın da; kurula gireceğim.. bu durumda ne yapmam gerekiyor ? benım emekli olma ihtimalim var ?

yardımcı olursanaız sevinirim

valla bende yüzde 50 aldım hemde sürekli raporum ama dediler vergi indirimi için tekrar doktora çıkacaksın raporun süreklide olsa çıkman gerekir dediler ve çıktım yüzde 46 verdi haseki hastanesi ankarada yüzde 41 e düşürdü 3 derece aldım vergi indirimi olmsa asla emekli olmasın dediler ve sürekli ömür boyu işine yarar vergi indirimin dediler

% 40 ve üzeri orana sahip rapora karşılık defterdarlıktan elde edeceğiniz sakatlık indirimi ile aşağıdaki tabloda belirtilen şartlarda erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirasiniz:

2008_oncesi.PNG

Bu Olaya Ayar Oldum

Bu vergi indirimi ne işe yarar ben 2006 sigorta girişliyim %51 vergi indirim hakkım var ben şimdi 17 veya 20 mi tam bilmiyorum çalışınca erken yaşlılık emekiliğindenmi emekli olacağım hangi durumlarda emekli maaşı düşüyor vergi indiriminin belirtilen süreleri tamamladığımızda bize artısı nedir her başlıkta bu emeklilik konusu farklı yorumlar cevaplar yazılmış sinirim bozuldu şunu tane tane anlatacak gerekirse ayrıntıya girecek birisi yokmu

Barın, emeklilik için (gün/ay/2006 +) 20 yıl sigortalılık süreni ve 4400 gün primi tamamlaman lazım. Emeklilik zamanın gelmeden önce defterarlıktan da sakatlık indirimi elde etmen şart.

sakatlık indirimi dediğin vergi indirimi galiba o var aynı şeyden bahsediyorsak. Lan şu hayatımızı bu kadar karmaşık hale getirenleri hasretle anıyorum

Syn Oturanboğa bu işlemlerin hepsini yapmış bulnmaktayım. cevaplar için teşekkürler

Üst Alt