Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 SGK girişim, 3.derece vergi indirimi hakkım var. Ne zaman emekli olurum?

huseyin_sen

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba;

benımde bu soruya benzer bır sorum olacak. % 42 raporum var maliye onayladı.22/07/2004 ilk işe girişim var 2350 prim gunum var. Bilen arkadaşlardan ricam ne zaman emeklı olma şansını yakalarım. benım araştırdığım kadarıyla farklı farklı tarıhler soylenmekte.bu da benım kafamı epeyce karıştırmakta.

ilginiz için şimdiden teşekür ederım;

iyi gunler dilerim

3.derece vergi indirim hakkı kazandığınıza göre ilk işe başlangıç tarihinde 18 yaşınızı doldurmuş iseniz,
20 yıl 4400 güne tabisiniz
22.07.2004 + 20 : 23.07.2024 yılında emekli olabilirsiniz.

SSK (4a) statüsünde emeklilik kriterleri:

2008_oncesi.PNG

Merhaba;

OTURAN BOĞA;

Ben vergi indirimi raporu aldım 2011 yılında %42 olarak onaylandı.Fakat benım aklıma takılan biz problem soz konusu.Ben bu raporu yanı vergi indirimi raporu nu tekrar almak zorundamıyım.Emekli tarıhım geldığı zaman benden tekrar vergi indirimi raporu almam gerektiğini soyleyebılırler mı?

İlginiz için teşekürler

İyi günler dilerim;

ssk (4a) statüsünde emekli olacaksanız, bugün elde ettiğiniz sakatlık indirimi size erken Yaşlılık emekliliğini de getirecek. Ayrıca rapor almanız gerekmeyecek

Üst Alt