Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 sigorta girişim, 2430 primim var. Ne zaman emekli olabilirim?

belk1gün

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamlar.1981 doğumluyum.ilk işe giriş tarihim 2004.toplam SGK prim gün sayım 2430.buna göre ne zaman emekli olabilirim.şimdiden teşekkürler....

20 yil 4400 pirim

2008_oncesi.PNG

Ali bey ne 20 yılı, engelli emeklilik kademelerinde bile 20 yok. 2008 den önce sigorta girişi olduğu için arkadaş 15 yılda emekli olur. 2008 sonrasında kademeli artış uygulanıyor. belk1gün kardeş 15 yıllık primin dolunca hayırlı olsun. Bende aynı durumdayım emekli sandığına dilekçeyle sordum cevap 15 yıl.

Gül hanim ben kendim uydurmuyorum heralde yasa bu şekilde keşke sizin dediğiniz gibi olsa ben ozaman bu sene emekli olurdum lütfen sizde tam vakıf olmadığınız konularda baskalarini yalnis yonlendirmeyin

Asagidaki linki incelerseniz ne demek istedigimi anlarsiniz
http://www.engelliler.biz/forum/eme...-yasa-bagli-olmadan-erken-emekli-olurlar.html

Bu arada benim yazdiklarim ssk emeklilik içindir ssk bağkur ve mumurlarin farklidir ilgili linkte hepsini bulabilirsiniz

gul38 ssk ile bağkur farklıdır.. Bu başlıkta verilen yanırlar doğrudur.

Üst Alt