Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 SSK, 2011 memur girişim var. Malulen emeklilik şartlarım nedir?

fedoraplanet

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar.

İlk sigortalı işe giriş tarihim 2004 yılı.
Memuriyet giriş tarihi ise 2011 yılı.
2015 yılında bipolar bozukluk tanısı konuldu ve bu sürecin sonunda 2018 yılında malulen emeklilik veya gih hakkı tanındı. Ben de gih memurluğunu tercih ettim.
1 yıl sonunda sağlık daire yeniden heyete sevketti ve yeniden bipolar tanısı ile d dilimi rapor verildi.

Şu anda yıpranma dahil 3050 gün civarı prim günü var. Maaşlı malulen emeklilik hakkım var mı?

İkinci sorum ise sgk geçen yıl yolladığı kağıtta hastalık başlangıç tarihi 2015 yılı olduğu için kontrol muayenesine gerek yoktur kararı vermiş. Kontrol muayenesi kısmını tam olarak anlayamadım.

EMEKLİLİK HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MALULLERE AYLIK BAĞLAMA SERVİSİ - 2 Giden Evrak Kayıtlı

Kurumdan daha ilişik kesmedim. Yukarıdaki açıklamanın anlamı nedir?

Gelen yazıyı olduğu gibi yazıp gönderebilir misiniz.

Genelde ; SGK sağlık kurulu rapor incelendi şu kadar yılda emekli olur şu tarihte kontrol var der. Yada kontrol hakkı saklıdır der.

Bu kayıt muhtemelen daha önce sgk'ya maaş ile ilgili soru sormuştum ona cevap yazdılar sanırım. Haftaya kurumumdan ilişik keseceğim ondan sonra malulen emeklilik işleri başlar sanırım.

5510 maaş düşük olduğu söyleniyor. Emekli olduğunuz da maaşınızı yazar mısınız

Gih,malullük,emeklilik,hastane sevk işlemleri ile ilgili danışabilirsiniz

Dün itibariyle emekli oldum. Artık maaş bağlanmasını bekliyorum.

fedoraplanet
İyi akşamlar,
Hayırlı olsun emekliliğiniz.
Maaş ayıptır sorması ne kadar. Çünkü 5510 düşük olduğu söyleniyor... İkramiye ne kadar verdiler...
Gelen yazıda kontrol yazıyor muydu?
Sizin durumunuz da olan benim gibiler için önemli.... Ona göre bir yol haritası çizmek açısında

Maaş henüz bağlanmadı. E-devlette 4c emekli olarak yazıyor. Kontrol kısmını bende tam olarak anlamadım. Geçen sene gelen yazıda kontrol muayenesine gerek yoktur yazmışlardı. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz.

2090 tl bağlanmış ama arkadaşın statü nedir memur olsa çok iyi maaş mühendis olsan şuan 6000 maaş alır %30 bağlanma oranı olsa 2000 civarı kadro ne acaba?

Üst Alt