Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 yılı SGK girişim var. 2010 yılında memur oldum. SGK başlangıcım hangi tarih..?

Konular
2
Reaksiyonlar
0
Doğuştan ortopedik engelliyim. 2010 yılında Engelli ataması ile atandım. Engelimi belirtir ilk raporumuda 2010 yılında aldım raporda sürekli ibaresi var .öncesinde hiçbir raporum yok.
Ancak 2004'te ssk girişim var.Sormak istediğim emeklilik için sigorta başlangıç tarihi hangisi kabul edilecek 2010 yılımı 2004 yılımı. ve vergi indirimine başvurmalımıyım :confused:

4c memur statüsünde emeklilik hesaplanırken, memuriyete bağlangıç tarihinizden SSK prim gün sayınız kadar geriye gidecek ve memurluk başlangıcınız o tarih olarak temel alınacak.
Bir tartışma: http://www.engelliler.biz/forum/eme...arihten-sonra-memur-olanlarin-emekliligi.html

Emekliliğinizle vergi indiriminiz arasında hiç bir bağ yok. Vergi indirimi alırsanız aldığınız maaşınıza küçük bir miktar artış olarak yansır bu durum, o kadar.

Üst Alt