Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 yılına ait raporumla vergi indirimine başvurumu kabul etmek istemediler!?

Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar

vergi indirimine başvurdum Kadın ısrarla rapor eski almam dedi, genel evraktan verdim anayasal hakkımı ihlal ediyorsunuz alacaksınız yazılı cevap vereceksiniz dedim avukat ve noter çağırırım dedim korktular aldılar süreçten haberdar ederim.

hakkınızı yedirmeyin eski raporlar geçerlidir...
00YXR8.jpg
[/url][/IMG]

Bu cok merak konusu normalde ankara vergi dairesine bana öyle demişti en son 1sene önce en son 2013tarihli raporlar demişti bence memur ya cok iyi biliyor yada işi yokuşa sürüyor bekleyip göreceğiz bu konu bir cok arkadaşımıza yararlı olur umarım

Hocam siz ne yaparsanız yapın Ankara kabul etmesi önemli ben de geçen sene 2004 yılındaki raporumla başvuru yaptım kabul edilmedi sonra tekrar hastaneye sevk yazısı geldi bende araç raporum vardı 2012 tarihli onu kabul ettiler. Sizin raporunuz kaç yılına ait.

Sadece sizinle tartışmamak için almıştır yoksa tehdit de etseniz rapor Ankara daki kurula gidiyor kesin kararı ora verecek.

Yok ben aldım sorun yok 2016tarihli rapordur vergi indirimi aldım bi ara meraktan sordum vergi dairesine o zaman bilgi aldım biliyorsunuz 2019şubatta yönetmelik degişti artık hangi tarihe göre puanlama veriliyor belirsiz ama hastalığınız 2019şubatta puanı değiştiyse muhtemelen en son yönetmelik puanına bakıyorlar işte o zaman sıkıntı olur

Üst Alt