Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 yılında aldığım raporla vergi indirimine başvurabilir miyim?

Konular
14
Reaksiyonlar
0
Selam benimde % 45 epilepsiden sürekli raporum var. 2004 yılında samsun devlet hastanesinden almıştım. başvuru yaparsam acaba sonuç ne olur simdiden tesekkürler...

Dostm 2004 yılındaki raporunuzla başvuruyu malesefki yapamazsınız vergi dairesi sizden yeni rapor çıkarmanızı isteyecektir

rahatsızlınız sürekli oldgu için bir an önce geç kalmadan rapor almaya bakın önümüz seçim ve şu sıralar vergi indirimi için başvurulan raporlar düşürülmüyor bu sebeple bir an evvel başvurun

bende epilepsi

Merhaba arkadaşlar ben de 2004 yılında %45 sürekli rapor almıştım(epilepsi) şimdi ben yeniden rapor almam lazım mı? özel bir şirkette çalışıyorum vergi indirimi almak istiyorum sgk girişim 2001 pirim 3200 nasıl bir yol izlemeliyim yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
Rapor tarihiniz çok eski. Sizi hastaneye sevk ederler yeni rapor almanız için.

SELAM HEMŞERİM,
Yeni rapor almak için her hangi bir girişimde bulundun mu? Bilgi verebilirmisin. Tşk.

benim 2013 tarihli sürekli raporumu kabul etmedi vergi dairesi tekrar hastaneye sevk ettiler.sizin 2004 de aldığınız raporu hiç kabul etmezler.kendi başvurunuzla tekrar rapor almakla uğraşmayın direk vergi dairesine başvurun ve onların sevkiyle tekrar raporunuzu çıkarttırın bence...

Merhabalar benim 2004 yılında aldığım %45 epilepsi raporum var vergi dairesine gittim yeni rapor al dediler rapor sürekli ve çalışabilir hastaneye gittim doktora sordum yeni rapor düşük olur dedi ben şimdi ne yapmalıyım yardım edin.

sovalye5225 bu konuda yapılabilecek bir şey yok maalesef. Yeni rapor almanız şart. Aksi halde vergi indiriminden yararlanmanız mümkün değil.

Anladım Bülent bey peki memur olarak atanirsam yeni rapor isterlermi aslında bu daha önemli sayılır

Memur olarak atanırken yeni rapor istenmiyor aslında. Ama atanılan kurum kafasına göre yeni rapor isteyebiliyor! Biraz şans yani...

Üst Alt