Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004 yılında düşürülen rapor oranıma bugün itiraz edebilir miyim?

Mehmet1981

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba ben bursa bir otomotiv fabrikasında çalışmaktayım 2004 yılında işe başladım ve halen devam ediyorum askerde iken gatadan çürük almıştım ve işe başladığımda bursa devlet hastanesine vergi indirimi için heyete girdim bana % 50 rapor verildi daha sonrada vergi indiri için defterdarlığa başvurdum yeniden heyete girmem gerektiğini söylediler heyete girdim ve ankaradan dönen belge biri çalıştığım fabrikaya biride bana geldi ve özür oranım % 25'e düşürüldü bunun itirazını nasıl yapabilirim aradan epey bir zaman geçti bu sıkıntı yaratabilir mi ve eğer itiraz edeceksem ilk önce hangi kuruma gitmem gerek yeniden defterdarlığa gidip ve yeniden hastanede heyete mi girmem gerekiyor yıllardır bu olayı çözemedim ona sor buna sor kimse açıklayıcı birşey söylemedi yardımcı olursanız çok duacı olurum..

sen iyisimi tekrardan hastaneye sevk al ve yeni saglık raporu % 40 ve üzeri olursa vergi indirimi için başvur..

cevap için sağol kardeşş... (bu arada adana turuncudur bursadan sevgiler :)

slm bulundugun ilin il saglık müdürlügüne git %50 olan raporunun %25 düsürüldügüne dair itiraz et onlarda seni tekrar baska bir hastaneye veya senin istedigin bir hastaneye sevk ediyolar umarım yardımcı olmusumdur ben aynı sorunla karsılastım itiraz ettim senin izleyecegin yol bu :eek:

mrb işAllah alısın bende 2004'te 0/0.40 almıştım ama 2012 yılıda vergi indirimi için başvurdum 0/0.37 düştü karara itiraz ettim hakem hastahanesine sevk ettiler onlarda 0/0.37 verdiler. yasanın değişmesi bizi sıkıntıya soktu Halimizden anlayan bir kurum yok Nasıl bir yol izleyecegiz bende bilmiyorum bizim gibi bir sürü arkadaş var böyle olan sesimizi kim duyacak

sevgiliye;

sağolasın kardeş allah razı olsun yıllık izinde bayağı koşturacam bu işi ama diyelim aldım % 40 benim 10 senedir sigortam var nezaman emekli olabilirim acaba ?

Mehmet1981 slm 2011 den sora 6 kez yürürlülük degişmis kolay kolay vermiyorlar raporlara oran yalvarsanda yakınsanda doktorlar ellerindeki özürlü oran tablosuna bakaraktan yazıyorlar bizler sıkıntı cekmisiz kimin umrunda unutma hastaneye gidince normal saglıklı bir insandan daha saglam cıkarsan sasırma hastaneye özürlü gidiyorsun saglam cıkıyorsun :confused: %40 insallah alırsın %40 alınca vergi indirimi icin basvur senın rapor ankara maliyeye gidecek insallah sonuc güzel olur sen ssk baslangıcına ve rapor özür oranına bakmalısın cünkü 1-2-3- derecede özürlü oranları var emeklilik için :eek::eek:

Üst Alt