Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2004'te sigortalı oldum. Vergi indirim başvurumda raporum düşürüldü. Emekliliğim..?

Mehmet1981

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar benimde bi sorum olacaktı. benim toplam çalışma günüm 3.105 gün %50 böbrek hastalığı raporum var raporu 04.07 2003 te aldım işe giriş tarihin 04.28.2004 vergi indirimi için başvuru yapdığımda ise derece maliye tarafından %25'e düşürüldü ben nezaman emekli olabiliyorum ?

Yeni bir raporla % 40 ve üzeri işgücü kaybınızın olduğunu belgeleyemiyorsanız, ya da defterdarlıktan sakatlık indirim hakkı elde edemezseniz, sakat statüsünde erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanamazsınız.

Sakatlık indirimi elde ederseniz ve emekliliğiniz ssk (4a) statüsünde gerçekleşirse, emeklilik için şu tablya tabi olacaksınız:

2008_oncesi.PNG

devlet hastanesinden aldığım %50 rapor geçersizmi oluyor bu durumda bir işe yaramazmı artık yani.?

2004'de aldığın rapor emeklilik ve vergi indiirm açısından hiç bir işine yaramaz maalesef

Üst Alt