Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişi ve 2012 memurluk ile ne zaman emekli olurum?

ahmet akar

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
5510 sayili yasa, emekli sandigi,ssk, bagkur derken kafam bir hayli karisti. 1 saattir ariyorum ama cevabi bir turlu bulamadim.
Simdi benim ilk ise girisim 2005te ssk dan, ama memur olarak ise girisim 2012 de 2007 de rapor almistim daha sonra 2 rapor daha aldim. Son raporum %45 oraninda.
Ben emekli olurken memuriyet sartlarina gore mi emekli olucam yoksa 2005 de sskdan giris yaptigim icin ise giris tarihim 2005 i mi baz alicam. Bi de emekli sandigi ile ssk erken emeklilik sartlari farkli mi?
Hasili kelam ben kac yilda ve kac prim gunle emekli olucam? Bilgili arkadaslardan yardimlarinizi ve goruslerinizi bekliyorum.

2005 tarihi ssk girişinden sonra memur oluş tarihine kadar ne kadar prim ödemesi yapıldı ise..
xx-gün/ay/2012 memur oluş tarihinden çıkartacaksınız ve şu tabloya tabi olacaksınız.
bagkur.PNG

Üst Alt