Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile ne zaman emekli olurum?

kobra3452

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
slam arkaşlar %41 vergi indirimim var 2005 sigorta başlangıcım ne zaman emekli olabilirim

gün/ay/2005 + 20 yıl sigortalılık süresi ve 4400 gün primle emekli olabileceksiniz.

Not 1: Defterdarlıktan 3. derece sakatlık indirimi elde etmeniz de lazım.

Not 2: SSK (4a) statüsünde emekli olacağınızı varsaydım.

emeklilik

slm arkadaşlar %41 vergi indirimi aldım,2005 sigorta girişim var, şu an çalışıyorum,bildiğim kadarıyla 20 sene 4000 güne tabiyim, bu 20 seneye 2005 ten bugüne kadar dahilmidir.1986 doğumluyum sizce nezaman emekli olurum

yönetmenim çok tşkr ettim.cevaplarınız için

yönetmenim bi sörumdaha olacak 2005 yılında başlangıcım varma o yılda 2 sene sigortam ödenmedi ne gibi zararı olur.bilgilendirirseniz sevinirim

Arada primin ödenmemiş olmasının emeklilik açısından bir zaraı yok. 2025 yılına kadar toplamda 4400 gün prim ödensin de, hangi yıllarda ödenirse ödensin fark etmez

emeklilik

% 41 vergi indirimim var.2005 sigorta başlangıcım 700 gün sigortam var nezaman emekli olabilirim.bu arada şürekli işgörememezlik ödeneği alıyorum.birde askere gitmedim o nasıl sayılacak.lütfen bilgilendirirmisiniz

Askere gitmeyenler askerlik borçlanması yapıp sigorta günlerine ekletemezler.

Emeklilik için yukarıda yazdığım bilgiler geçerlidir

Üst Alt