Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişi ve 3. derece vergi indirimi ile ne zaman emekli olurum?

yparay

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2005 in 8 ayı girişliyim diyabet tip 1 hastasıyım (%40) vergi indiriminden yararlanıyorum.benim emeklilik tarihim nezaman olur.günleri doldurur doldurmaz hemen emekli olabilirmiyim? biraz pirim boşluğum var borçlanma çıkarsa eğer yatırmamın bana faydası olurmu emeklilik tarihini geri cekebilirmiyim.Şimdiden teşekkürler. yilmazparay@hotmail.com

20 yıl 4400 günle emekli olursunuz.
Doğum tarihiniz 1987 ve öncesi ise, + 2005'te tam primden yapılmış ise sigorta girişi 2025 yılında 4400 güne tamamladığınızda emekli olursunuz.

Askerliğinizi sigorta başlangıcından önce yapmışsanız bu durumda geri çekebilirsiniz sadece. Sigorta başlangıcından sonra yapmışsanız sadece priminiz artar. Başlangıcı geri çekemezsiniz.

askeri hastaneden muaflık aldım yatırabilir miyim? doğum tarihim:17.09.1986

Askerlik yapmamışsanız borçlanamazsınız maalesef.

çok teşekkür ederim...(+ 2005'te tam primden yapılmış ise sigorta girişi) parantez içindeki yazıyı anlamadım kelebek hnm toplamda kaç gün yatırılmış olması gerekiyor?

Yani staj girişi yapılmamış olması gerekiyor sadece.

anladım çok sağolun hedef 4400 gün ve 2025 :) şu an itibariyle alınan maaşlarla ilgili bilginiz varmı ? biraz kafanızı şişirdim ama :( erken emekli olup dışarıda iş kurmayı planlıyorum....

Üst Alt