Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişi ve %40 raporumla emeklilik şartlarım nedir?

Umut0318

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
11
Yüzde 40 raporum var 4407 prim ödeme var sigorta süresi 17 sene 9 ay 18 gün 2005 sigorta başlangıç prim ödeme yüzde 93 ne zaman emekli olurum acaba

Merhaba , E-devlette HİTAP uygulaması var. Oraya bakarsanız detaylı bilgi verecektir orası.

@Umut0318,

SGK Hastalık Listesi'ne göre tek bir hatslık nedeniyle alacağın tanının düzeyine bağlı olarak aşağıdaki şartlarda emekli olacaksın. Eğer Hafif tanısı alabilirsen, hemen emekli olabilirsin.

gün/ay/2005 +

Ocak_2025_sonrasi.jpg

@OguzZ', hitap sadece 4c'Liler içindir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bond
@Umut0318,

Yine Allah büyük de... Yüzde 40 ile emekli olman biraz zor. Boşa umutlanma bence...

Başvuruya mı hak kazandın, başvurdun ve 2025 yılında emekli mi oldun tam anlayamadım

Merhaba, tek hastalıktan/uzuvdan mı yüzde 40 raporunuz vardı, parçalı olduğu için emekli olamazsın demişlerdi bana benimde yüzde43

Kolay kolay emekli etmiyor bu ışin icindede mi torpil var kuşkulaniyorum zaten o raporu veren devketin hekimi neden ugraştirma derdiler neyse
Coğrayfa kadermis

@Umut0318,
merhaba,

raporunuz eski tarihli değil mi? yasa değiştiği için tekrar hastaneye gitmediniz mi raporunuzu yenilemek için?

onu demek istemiyorum ,yeni tarihli derken son 6 ay içerisin de mi aldınız sgk şuan ona bakmakta, ben raporumu 2010 yılında aldım şuan emekliliğime 7 ay kalmıştı ama ,15 ocakta yasa değiştiği için tekrar rapor için başvuruda bulunacağım.

rahatsızım epilepsi ,%40 raporum mevcut,25.04.2008 sgk girişliyim .
demek istediğim ilk aldğınız rapor tarihi nedir ki hemen emekli oldunuz?

Arkadaşlar emekli olabilen olursa buraya yazsın ki millet karamsarlık yapmasın adamlar EK1 hastalık listesinde yayinlamiş olayı psikolojimiz düzelsin sürekli red gelen paylaşım yapiyor😀😀

Üst Alt