Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 sigorta girişi ve %40 vergi indirimi ile ne zaman emekli olabilirim?

HAKAN76

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Bu sitede emeği geçen herkese çook teşekkür ediyorum .verdiğiniz bilgilerden dolayı benim birkaç sorum var.

1) 2005 te ssk girişim yapıldı ve halen çalışmaktayım %40 raporum var ve vergi indiriminede hak kazandım. aldığım belgeyi şirkete gönderdim şirket bana vergi indirimi yapması zorunlu mu acaba

2) emeklilik için 20 yıl mecbur ssk lı olmak mı lazım. 4400 pirim yalan oluyor di mi. 4400 pirimi doldurunca prim yatıramazsan senenin dolmasını bekleyeceksin yaş bekler gibi

3) ne zaman emekli olma ihtimalim var. şu an 1758 primim var .

Not:bu sorulara cvp bana mail yada msj olarak gelirse sevinirim..

Hakan76 merhaba benimde ssk girişim 2005 tarihinde yapıldı emeklilik konusunda bende tam net bir bilgiye sahip değilim sorulara verilecek cevaplardan bende yararlanmış olacağım. teşekkürler..

1.Şirket vergi ind.belgenize istinaden maaşınıza 24.00 tl eklemek zorun da..
2.Prim ödemeni 4400 güne tamamlayıp 20 yılın dolmasını bekleyeceksin ister çalış ister çalışma..
3.Ssk giriş tarihinizi gün ay yıl olarak vermemişsiniz..gün ay ekle tam emekli tarihini bul..
3.derece vergi ind. hakkın olduğuna göre;
.../.../2005+20: ..../..../2025 yılında emekli olursun...
Not:SORUNUZUN CEVABI ÖZEL MESAJ OLARAK GELMEZ BURADAN BAKABİLİRSİNİZ...

14.11.2005 işe giriş tarihim 27.05.1985 doğum tarihim verdiğiniz cvptan dolayı tşk ederim
benim çalıştığım şirket bu vergi iadesi 24 tl bana yatırmyor ve ben özürlü kadrosu olarak çalışıyorum fakat maaş bodrosunda özürlü kadro falan yazmıyor sorun varmı şimdiden tşk

Özürlü kadrosu diye yazmaz. İndirim tutarı adı altında 160 TL'ik bir kalem vardır bordroda. Onun sizin maaşınıza yansıması 24 tl olmalı.

Üst Alt