Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 ssk girişim 55% raporum var. Ne zaman emekli olurum?

55% raporunuz ile 3.derece vergi indirim hakkı kazanmış iseniz 20 yıl 4400 gün ile emekli olabilirsiniz.
2008_oncesi.PNG

leaderboy;
Sizin sigorta girişiniz 1 Ekim 2008'den sonra olduğu için siz verdiğiniz linkteki tabloya tabiisiniz..
Vergi indirimi alma şartınız yok, almış olsanız dahi emeklilik zamanınınız geldiğinde kurum tarafından sevk edilirsiniz ve hangi oranı alırsanız ona göre emekli edilirsiniz.

2010'dan beri vergi indirimim devam ediyor. Şimdi 4200 gün dolunca gerekli işlemler yapıldıktan sonra, sorun yada problem olmadığı taktirde maaşa tabi olacak mıyım ? Yani artık emekli olup maaşı alabilecek miyim ?

Kurum tarafından sevk edilirsiniz % 40 ve üzeri alırsanız emekli edilirsiniz.

Çok teşekkür ederim kkelebekk :) rapor sürekli olarak geçiyor ama inş. tekrar istemezler.

Üzülerek söylüyorum ki isteyecekler, yani sigorta girişiniz 1 Ekim 2008'den önce olsaydı, vergi indirimi aldıktan sonra ne rapor ne başka bişey istemezlerdi ssk'dan emekli olacaklardan. Ama bu tarihten sonra olduğu için isterler.:)

merb. arkadaşlar benim sgk girişim 01.01.2005 ama vergi indirimi raporumu 2010 yılında aldım. Emeklilik şartları 1. tablodaki gibi oluyor değilmi tşklerr.

Üst Alt