Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 tarihli raporum var. Engelli kartı için başvurdum, yeni rapor istiyorlar..?

optech30

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

2005 yılında Yeditepe Üniversitesi Vakıf Hastanesinden rapor aldım. Bu raporla engelli kimlik kartı almıştım ve hatta geçen sene emekli oldum. 2 ay kadar önce engelli kartımı kaybettim ve Üsküdar'daki merkeze giderek raporumla yeni engelli kartı talebinde bulundum. Bana raporumun özel hastane olduğundan geçerli olmadığını ve kart veremeyeceklerini söylediler. Onlara 2005 senesinde Vakıf Üniversitelerinin aynı Devlet Hastaneleri gibi rapor verme yetkisi olduğunu, bunun daha sonra ki yıllarda kalktığını söyledim. Dolayısıyla benim hakkımın baki olduğunu bildirdim. Bana Devlet Hastanesinden yeni bir rapor çıkarmamı söylediler.

Kısacası adamlar arkasında onlarca kişinin kaşesi olan, beni emekli ettiren raporu saymadılar. Bunu internet üzerinden nereye şikayet edip, hakkımı arayabilirim? Teşekkürler.

bimere yazınız ve cevabı bekleyiniz gereken söylenecektir

Özel hastane değil vakıf, ayrıca yazdıgım gibi o dönemde vakıf unilerinede rapor verme hakkı verilmişti. Özel hastaneye gidip engelli olarak emekli olunurmu canım. Bende ifade ekskliği var herhalde.

Üst Alt