Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 tarihli raporumla vergi indirimine başvurabilir miyim?

AS21

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
2005 Surekli % 40 raporumla vergi indiriminden faydalanabilirmiyim ? Raporun asli gibidiri elimde mevcut gerekirse noter onayli da yapabilirim...

başvurursun ama snei %99.9 hastaneye sevk eder sebebi rapor eski 2010 ve öncesi raporlar büyük ihtimal sayılmıyor...bunun yerine sen kendin rapor alacak bir hastaneye bizzat başvuru yap %40 yeni tarihli rapor al onu bireysel olarak gönder tavsiyem budur..

Devlet kanaliyla gonderilirse daha iyi olmaz mi ? Ayrica bazi konular da 2005 tarihli raporu kabul edebilirler diye yazmislar orada ki memurun insiyatifine kalmis diyenler var ?

devlet kanalı ile yollanırsa kurumun istediği senin bilmediğin bir hastaneye sevk alabilirsin..sen bilirsin dene yolla gelişmeleri yaz bizde öğrenelim..

yollayan memur tanidik ise hastaneye sevk etmeden 2005 yilina ait raporun asli gibidir veya noter tasdikli olanini yollarsa olur mu ?

Yerel birim raporu kabul edip Ankara'ya gönderse dahi Ankara kabul etmez, yneiden hastaneye gönderir...

valla arkadaşlar bende bir şey anlamadım bu işten. bende 2012 yılında 2009'da aldığım raporla başvuru yaptım kabul edilmedi ve yeni rapor istendi. olur deyip yenisinide sundum. fakat şu an çalışmış olduğum işyerinde bir arkadaş 2006 yılı raporuyla başvurdu ve kabul edildi. aynen ankarada onayladı ve işyerine geldi... kafaya göremi nasıl hangi mantıkla kabul gördü anlayamadım.. işte burası TURKEY dayıya göre muamele.... ALLAH var ALLAH başkada birşey demiyorum.. yani işin aslı hakim bey dayın varsa değil 2005, 1990 tarihli raporunuda kabul ederler yoksa benim gibi 2 yıl önceki raporu kabul buyurmayıp yeni rapor isterler....

demekki durum memura göre değişiyor memurun elinde çünkü işini ciddeye alan korkan neden başını agrıtsın git yeni rapor ald diyor riske amıyor kendini kimiside uğraştırmayalım adamı şimdi diyo demekki şans işi..ben rapor alırken doktorun biri daha kagıtlara bakmadan sen iyileşmişsin dedi..diğer doktor aldı geçmiş bilgileri evinde 3-4 gün inceledi verdi oranı bu işler böyle

Üst Alt