Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılı engelli raporu ile vergi indirimine başvuramadım!?

beydogu

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 2005 Yılında almış olduğum % 40 engelli raporum ile vergi indirimine başvurmak istedim fakat izmir vergi dairesindeki adam kabul etmedi ankara 2007 yılı öncesini kabul etmiyor diye bana söyledi benim raporum sürekli olan bir rapor böyle bir konuda sorun yaşayan varmı acaba yaşayan varsa çözüldü ise sizlerden ricam banada yardımcı olabilirler ise çok sevinirim

internette gördüğüm bi karar vardı istanbul vergi mahkemesinden çıkan bir karar sürekli alınan engelli raporları iptal edilemez ve vergi indirimi için geçerlidir diye o doğrumu peki bilginiz varmı

beydogu

Kimin ne dediğinin bir önemi yok. Çok net: Sıfırdan vergi indirimi alacak kişiler yeni (yakın zamanda alınmış) raporla başvurmak zorunda.

Teşekkür ediyorum Bülent abi çok sağol ilgi ve alakan için

Abi merhabalar ben yeniden engelli raporu almak için devlet hastanesine başvurdum fakat ortapedi doktoru sol ayak bileği ipantolar ankiloz teşhisi koydu ve oranı % 26 yazdı bu rapora itiraz edebiliyormuyuz acaba bana yardımcı olurmusunuz rica etsem nasıl bir yol yöntem izliyebiliriz

beydoğu aynı sorunla bende karşılaştım, mecbur rapor almak zorundasın. vergi indiriminde mutlaka güncel raporu istiyorlar, yol yakınken git al raporunu. aynı zamanda çalıştığın şirket bugüne kadar yeni raporu istemesi lazımdı.

İl sağlık mdr itiraz edebilirsin onlar seni heyet hastaneye sevk ederler oradan çıkacak karar göre de oranın belirlenir. Yeni engel cetveline bakarak rahatsızlığınızı bulup az çok oran belirleyebilirsiniz. Geçmiş olsun. %40 altında kalırsanız engelli haklarınız yanar.

Üst Alt