Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılında aldığım raporla vergi istisnalı otomobil alabilir miyiz?

rhadamantya

Yeni Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhaba ben 17 yaşındayım duchenne muskuler distrofi hastasıyım
sakaktık plakası olan araba alacağız babamın üstün.e 2005 yılında fizik tedavi için aldığım raporun oranı %90 ve sürekli ibaresi var. 2008 de evde bakım aylığı için aldığımız raporda %80 oranı kesinlikle yanlış. bu oran sedyeyle zor gittim.
neyse bu %90 olan 2005 deki rapor geçerli mi araba için değilse hastaneye gidecek durumum yok yataktan kalkamıyorum her yerim kırılıyo bu 2 raporu götürüp yeni ve geçerli rapor alabilir miyiz

2005 yılındaki raporun geçerli olmadığını söyleyen bir mevzuat yok. Adamı olan o raporu şiir gibi işleme koyar. Ama adamın yoksa, ille de yeni tarihli rapor diye tutturur memurlar.

orjinal raporu nerden bulabilirim

2005 yılında fizik tedavisine gitmek için sürekli ibareli rapor aldık şimdi ötv indirimli araç alacağız herşey tamam bizde kopyası var raporun orjinalini istiyolar rehabilitasyon merkezi kapanmış orjinal ordaydı bulamıyoruz raporun hastahanede orjinali varmıdır nasıl alabilirim ?

O raporda ötv istisnalı araç alınabileceğine dair değerlendirme var mıydı? Yoksa o rapor bir işe yaramaz.

Ama teorik olarak, evet, raporu aldığınız hastane raporun bir nüshasını arşivde saklıyor. Şansınız varsa arşivden çıokartılmasını isteyebilirsiniz. Ama bu mu kolay yoksa sil baştan yeni rapor, onu bilemiyorum.

Üst Alt