Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılında vergi indirimi aldım, ama defterdarlık kayıtlı olmadığımı söylüyor..?

Konular
62
Reaksiyonlar
0
merhabalar
benim raporumda çalışaamaz ibaresi işaretli çalışamayacağı iş alanlarındada aşırı egzersiz ayakta durmayı ve ince beceri gerektiren işlerde çalışamaz yazılı
2005 te bu raporla işe girdim vergi indirim tutarımıda aldım..
ama bugün(06/05/2010)vergi daireisne gittim bizde kayıdınız yok dediler. acaba ne yapabilirim..

rapor tarihim: 05/04/2002 süreklidir %40 tanı: Serebral palsy:üst extremitelerde orta derece fonksiyon kaybına neden olan kareoateoik hareketler var..

rapor

2002 tarihli raporum var süreklidir diye vergi indiriminde kullnamazmıyım..2006 ve sonrası raporlar geçerli imiş

Defterdarlıkta sakatlık indirimi elde ettiğine dair kayıt yoksa, sakatlık indiriminden yararlanamıyorsun demektir. Defterdarlığa başvurup bu hakkı elde etmiş miydin?

defterdarlık

defterdarlığa gitmedim istanbul vergid dairesi başkanlığına(cağaoloğluna )gittim defterdarlığamı gidicem.ama vergi indirim tutarımı nasıl aldım..

İşyerinin bordroda sakatlık indirimini göstermesi sakatlık indirimini resmi olarak hak ettiğin anlamına gelmez.
Çalışma yaşamının herhangi bir aşamasında defterdarlığa gidip sakatlık indirimine başvurdun mu? Başvuru sonucunda defterdarlık işyerine "bu kişi %X raporuna karşılık X dereceden sakatlık indirimine hak kazandı" diye yazı geldi mi?

Üst Alt