Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005 yılındaki rapor süreci tamamlanmamış birinin yeniden rapor başvurusu..?

xuga

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
bir arkadaşím 2005 te sürekli % 70 raporu var. ama ankara o zamanlarda tahlil tetkik istemiş arkadaşımda yapmamış. şimdi başvuru yapacak ama başka hastalıkları var. yani raporu başka hastalíklardan alacak. önceki rapor bir problem çíkartır mı bu sürece.

teşekkürler.

hayır bir problem çıkarmaz zaten 2006 öncesi raporları değiştiriyorlar genelde

sarasota teşekkür ederim.yalnız arkadaşım epilepsiden sürekli almış o zaman.daha sonra genetik hastalıktan alıyor.yani ilk aldığı hastalıktan almayacak raporu.ankara bir sorun çıkartmaz inşallah onu için bilgi almak istedik.teşekkürler.

arkadaşım şimdi burda amaç ne onu anlamadım eğer amaç rapor oranını yükseltmekse önceki hastalığındanda girmesi gerekir aksi taktirde oran düşük olacaktır iki raporu birden kullanamaz zaten dediğim gibi 2006 öncesi zaten süreklide olsa işlemlerde işe yaramıyor forumda öyle duydum yani hepsinden girse kendi için daha net bir sonuç olur

arkadaşımın ilk hastalığında iyileşme var.o yüzden alamamış oran.ankara yasenin önceki raporun %70 sürekli ama şimdi bu hastalığın raporda gözükmüyor gibi bir yorumda bulunur mu.yoksa önüne gelen rapordaki hastalıklara ve oranlara mı bakar.

eğer şuanki mevcut hastalıklarından yeterli oranı alıyorsa problem yok yok alamıyorsa o zaman diğer hastalığındanda müracat etsin bu %70 lik oran tamamen iyileşmedi ya ordanda biraz mutlaka gelir malum şimdi yüksek oranlar almak çok zor

teşekkürler sedat arkadaş.%52 rapor almış.amacı vergi indirimi.%40 yeterli

Son düzenleme:
ama daha Ankaraya gitmedi.bakalım ne olacak.teşekkürler

arkadaşım ankara artık oranları düşürmüyor düşürsede eskisi gibi örnek 80 olan oranı 20 ye falan düşürmüyor :) düşürsede 2 veya 3 puan düşürür oda arkadaşı etkilemez

sarasota kardeşim benimde %48 oranım var.gözden %32 nörolojiden %20 beyin cerrahisinden%4. baltazar formülü ile %48 yapıyor.endokri 2 taraflı sürrenal adenom yazdı.oranı heyet verir dedi.sizce bir oran alabilirmiyim.%48 oran ankaradan düşermi.göz retinal anjiom op.noroloji hemanjıablastoma op yürüme dengesizlik beyin cerrahisindende von hippel lindeu hemajıablastoma op%4.sizce oranımda düşme olurmu.neticede genetik hastalık

sen bu oranları yeni almıştın sanırım öyle değilmi eğer yeni aldıysan düşmesi için bir sebep yok ayrıca sana kurulda verirler dediyse o dr heyet doktoru değildir o yüzden oran vermemiştir kurulda oranın verilir eğer kurulda o kısımdan dr yoksa seni kuruldan polikliniğe gönderip oran yazdıttırıp geri kurula alır

heyet 14 ağustosta.yeni verdim evrakları.yani yeni tarihli rapor.bir de özürlü oran cetvelinde sürrenal biieteral adenom adı altında bir hastalık yok.yakınları var ama adenom altında geçmiyor.biiirde gözden hiç tahlil tetkik yapılmadı.dr parmaklarını salldı yok görmüyorum dedim 20 cm den.tamam dedi.kurul daki memura sordum %32 dir dedi tamam yani dedi.ama ankara bir sorun çıkartırmı.ama aynı hastalıktan epikrizimi aldılar.

Üst Alt