Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005'de Aldığım Sürekli raporum geçerli mi?

kcan0404

Yeni Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba

15 yaşında iken 2015 yılında %97 sürekli rapor aldım geçen ay e devlet'ten kontrol ettiğimde raporum gözükmediğini farkettim yeni araç alacağım için rapor olması gerekiyordu x hastaneden sağlık kuruluna randevu alıp gittim 2015 tarihli raporun geçersiz olduğunu 2019 yılında yeni kanun çıktı 18 yaşını geçince yetişkin engelli raporu almam gerektiğini söyledi peki dedim y hastanesinde sağlık kuruluna randevu aldım bugün gittim 2015 tarihli raporuma baktı(sistemden bakmış) raporun 2019 daki yeni kanundan önce olduğu için çözger-yetişkin diye ayrılmadığını ve sürekli geçerliği olduğunu söyledi

bu nasıl olabiliyor hangisi doğru araç alama az bi zaman var raporun geçerli olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

@kcan0404, Raporunuzun araç alımı için geçerli olup olmadığını sağlıklı şekilde öğrenmek için vergi dairesi ile görüşebilirsiniz.

Üst Alt