Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2005'de tarfik kazası sonrası %53 rapor verildi. Tazminat davası nasıl ilerler?

TEKTAS12

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar bilgi sahibi bir arkadaş dile getireceğim konu hakkında beni aydınlatırsa sevinirim.
2005 yılında yaya olarak bana araba çarptı ben hastaneye götürülürken olay yerine polis ekipleri gelip kaza tutanağı hazırlamışlar. Kazada %40 kusur benim % 60 kusur karşı tarafın olarak gözüküyor. Asıl konu şu ben aracın sigortasına tazminat davası açtım mahkeme ilkinden zaman aşımından red etmişti. Yargıtay kararı bozdu şimdi mahkeme tekrar benim davamı kabul etti. Ben geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu %64 oranında engelli duruma düştüm. Adli tıpa sevk edecekler beni. Sizce benim davamın sonucu ne olur ve ben ne kadar tazminat alabilirim. şimdiden teşekkürler..

Sürekli ilaç kullanımı

Değerli arkadaşlar geçirmiş olduğum trafik kazası sonucu %64 engelli duruma düştüm. şuan devam etmekte olan bir tazminat davam var. Merak ettiğim sürekli ilaç kullanım raporu tazminatı etkiler mi?

Üst Alt